Brcndnz 35 haftalık hamileyimmmm dünden beri çok afedersiniz iç çamaşırım hep ıslak devamlı değiştiriyorum suyum mu yoksa normal akıntı mı nasıl anlayacağım 🤦♀️🤦♀️
ElmasSs Brcndnz Benimde epey zamandır öyle hep ıslak günde 3-4 defa değiştiriyorum ona rağmen pek işe yaramıyor akıntı çoook fazla oluyor
Okyanusolmak Brcndnz ıslaklıksa idrar da olabilir. Tam boşaltmamış olabilirsiniz. Öne eğilip iyice boşaltıp öyle kalkın. Belki ondandır.
ruv1923 Tuvalete gidip idrarınızı yapın, önden arkaya doğru ıslaklığı silin. Vajina ağzına gelecek şekilde bir peçete koyun ve bir süre bekleyin. Peçete ıslanırsa muhtemelen suyunuz sızıyordur. Doktora kontrole gitmelisiniz, doğumunuz başlamış olabilir.
Ozge03 Bunu anlamanin baska yolu yok mu ki ya ? Ben de kafaya bunu cok takiyorum. Mesela 1 hafta icinde ilk sari kenarlari sulu bi akinti geldi. Arada ise sadece ic camasirim da islaklik oldu. Cok islak gibi degilde sanki ter gibi nemli gibi. Degisik bi kokusu var keskin ve tatli gibi.Hafta da 3 kez olmustur. Su olsa devamli gelir degil mi? Sali kontrolum var. 36+6 haftaligim.
yigitalptb Ozge03 testi varmış eczanede. Doktor da bir çeşit test ile bakıyormuş. Benim de oluyor araştırdım o yüzden ama idrardır diye düşündüm çünkü farkında olmadan kaçırabiliyorum. Yalnız bu 2-3 gündür kokusu da değişik geliyor. Ben de salı kontrolümde soracağım. 35+2yiz
Mnevvr53 Ozge03 bende ayni durumdayim sanki popom terlemiş gibi oluyo bugün bi kahverengi akıntıl oldu ama küçük somrasi gelmedi sonra baktim su gibi ıslaklik oluyo 3 tane eşortmam değiştim. İdrar kokusu yok
melike0411 34 haftalikken ayni şeyi bende yaşadım hastaneye gittim test yaptilar suyum değilmiş akıntım su şeklinde geliyormuş bende sürekli çamaşır değiştirecek kadar ıslanmıştım son haftalarda normal diyorlar
Ozge03 melike0411 nasil yapiyorlar testi. Bnde 32 de su sanip yine gtmistim. Alttan bakmislardi bana allahtan su falan degilms. Akintiymis
Ozge03 yigitalptb idrar olmadığına eminim. Saliyi iple cekiyorum. Insallah su falan degildir. Eczane de ki pedler dogru sonuc veriyor mu ki?
melike0411 Ozge03 bi çubukla yaptı Alttan değdirdi renk değiştirirse su gelmiş oluyordu renk değişmedi