Zeynepzeze Merhaba, doğumdan önce aldınız mı arkadaşlar? Aldıysanız hangi markaları aldınız? Sanırım avent ürünleri çok iyi ama hangilerini alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Sengulkrgz Zeynepzeze Biberon almayacagim emzirmeye odaklandkm suan biberon kullanip meme reddi yasamak istemiyorum...Uzun bir sure izinli olacagimdan bebegimi emzir.ek istiyorum onun disinda da emzik alavagim
35shereliz Zeynepzeze emzik dışındakilere gerek yok bence canım duruma göre hepsi kolay ulaşılabilecek ürünler ben aldım emziği bile 3hafta sonra kullandım biberon hiç kullanmadım duruyor öyle boşa para verme ihtiyacına göre alırsın ben Dr.browns aldım
Zeynepzeze Sengulkrgz Alırsam bile tabi ki kullanmayacağım çok gerekli olmadığı takdir de.. Ama hastane de mama veremiyorlarmış Bebek doymazsa en azından alsam yanımda dursa mı diye 🤷♀️
Zeynepzeze babymomm Pompa doğumdan önce mi alayım? Gerek olur mu olmaz mı bilemiyorum ama olursa o zaman o telaşla almak sıkıntı mı olur acaba ?
babymomm Zeynepzeze ben önce aldım sütüm gelmezse de kullanırım cok olursa da kullanırım iki durumda da sıkıntı pompa kurtarıcı
Nora Zeynepzeze Ben emzik biberon aldım Biberonu şimdi kullanmasam bile ek gidaya geçtiğimizde kullanırım diye düşündüm indirimli aldığım için yoksa almazdım biberonu Emzik olarak avent soothie Biberon ise mamajoo gold aldım
Sengulkrgz Zeynepzeze Kasik biberon al o zaman...Hastanede zaten senin aldigini kullanmiyorlar yani benim gordugum kadariyla ihtiyac dahilinde ya kasik biberon yada siringa ile veriliyor
Sevaldemir Zeynepzeze ben sadece 3 adet emzik aldım en gereklisi bu bence. 1 adet wee 2 adet nuk damaklı aldım 0-6 no.
SerminMutlu Zeynepzeze ucunu de aldim🙈 biberonu arada sütü sagip evde birakacagim zamanlar biberonla versinler diye aldim avent cam biberon emzik vermeyi zaten dusünüyordum avent soothie aldim süt sagma makinasi lansinoh elektrikli tekli aldim dogumdan sonra da alinabilir bu ama benim hediye gibi birsey oldu ve ben aldim 🤗👍
23Zumra Zeynepzeze ben aldim ama.sut sagma makinasi almadim eger gelmese alicam biberon dr.brown aldim turkiyede varmi bilmiyorum ama gaz yapmiyormus icinde ayri bi parca oldugu icin havayi oraya topluyormus emzik avent aldim