Fidansvnccm limoncicegi 22 den once yapilmiyor diye biliyorum canim ama doktordan doktora da fark.olabilir
Beyzakvrkk limoncicegi doktorum 18. Haftada çektirdi . Erken diye yakındık.doktorum yok gayet normal dedi. Çekim merkezindede dile getirdik. Bu haftada çekilmeye başladığını ve doktorun bir bildiği olduğunu söylediler. Bizde şaşkınız yani .
zahkrii limoncicegi bebek biraz daha büyüdükten sonra yaptırsan daha iyi olur bence. Yüzünü gözünü görürsün 🤗 ben 22 de yaptırmıştım sivri bir yüzü vardı. Şimdi 34 deyim. Kocaman yanakları var.
limoncicegi Fidansvnccm 18 22 diye biliyorum haftalarını ama doktorum ne düşüncede bilmiyorum tabi randevu da almıştım
limoncicegi Menis21 ben de öyle düşündüm en azından Salı günü bakılsın sonra tekrar 24 te tekrar giderim çünkü yaklaşık 5 6 haftadır gitmiyorum doktora ve ağrılarım falan var yalnız 24.hafta ayrıntılı için geç mi oluyor ki ?
anapanda12 19 ve 25 arası yapılıyor en uygunu bence 24 çünkü bebek tamamlanmış sayılıyor neredeyse ben 24te yaptırdım çok şükür herşey tertemiz çıktı
Pembepanter limoncicegi ben 20. Haftadayken doktor detaylı usg zamanımız geldi ama hemen çekmeyelim biraz daha büyüsün dedi ve 22. Haftada çektirdi🤰
SerminMutlu limoncicegi 23+4te nerdeyse 24.haftada yaptirdim ben 20 erken geldi bana tabiki siz bilirsiniz ama biraz daha buyusun bence 💙🙏
limoncicegi O zaman bu hafta gideyim 3 hafta sonra falan tekrar gideceğim bakalım doktora da söyleyeyim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Emeeelll Doktorum bana 20. Haftada gitmemi söyledi. 18-24 arası yapılıyor zaten. Allah korusun bi aksilik olursa tekrar giderim diye düşünüyorum. Yani 20 veya 24 fark etmez. Sonuçta haftasına göre değerlendiriliyor.
PnrGg limoncicegi 21+4 benimde. Bugün doktora gideceğim detaylı için gün verecek 22 haftalık olurum zaten o güne kadar. 18/23 haftalar arasında yapılıyor detaylı yani şu an sende gidebilirsin çünkü 23 haftan biterse yapmıyorlar artık