anne_can16 Ben geçen ay 17 mayıs da oldum ve mayıs 31 cekiyor bu ay ileri mi atıyor geriye mi hala olmadım bgn 16 sı ?
Etzel anne_can16 adet döngünüz kaç gün sürüyor normalde ? Mesela benim 26 gün ona göre hesaplıyorum. Takvim indirmenizi tavsiye ederim ☺️
Etzel anne_can16 Yani kaç günde bir adet oluyosunuz ? Herkeste farklılık gösterebilir. Takvime son iki adet dönemini işaretleyin böylelikle takvim otomatik bir sonraki adet döneminizi hesaplıyor ☺️
anne_can16 Etzel biliyorum 2 yıldır kullanıyorum hatta dün olmam gerekiyor gösteriyordu olmadım. Karnımda ağrı var az birşey.
Beyzanurlina İnanmayın o adet takvımıne yumurtamana takvımlerıne ben kullandımda denk getiremedim yumurtalık gunumu bile ah bileydim ovulasyonu daha onceden yapardm dedım yaptım 14 haftalık hamıleyim
anne_can16 Beyzanurlina ne güzel. Ben kontrole gitmiştim yumurtalına günün demişti doktor bakalım sonuç ne olucak☺️
Beyzanurlina anne_can16 bence kendın takip etmelisin banada diyodu şu tarıhte ilişkide bulunun ama faydasını gormedım ben