DelihDelihatun Kızlar dun testimi atmıştım düzensiz adet görüyorum pco var adetim 4 gün gecikti hcg dün 9 çıktı sizce yukselirmi kimyasal olmasından korkuyorum kimide geç döllenme olmuştur düzensiz adet görüyorsan diyor çok üzgünüm dünden beri
bmomsy DelihDelihatun canım kendini üzme herşeyin hayırlısını dile 9 biraz düşük bir rakam ama belli olmaz yükselebilir yani takibini yap mutlaka
Canoglumbenm DelihDelihatun geç döllenme olmuş olabilir canım strea yapma sen. Sonuca göre hamilesin zaten. 2 günde bir kan ver sen cnm
GKBR2 DelihDelihatun canım ben öğrendiğimde hcg 6ydı şu an 16 haftalığım. Kötü düşünme. 2 gün sonra tekrarla yükselir inşallah. 🙏🏻 Rabbim gönlüne göre versin
gulsumklc2 DelihDelihatun canım yegenım adeti 1 hafta geçmişti bthc 2 cıktı 10. Gün 7 oldu yavas yvas yukseldi hc bir sorun yok cok skur 3 aylk oldu
bmomsy Aysimadgdgl bu döllenme durumuna göre değişkenlik gösterebilir görümcem ilk öğrendiğinde 72 idi değeri gün aşırı yaptı ve yükseldi şuan 7 aylık ben mesela 1800 küsürle öğrendim ikiz şüphesi vardı ama tek gebelik 36.haftamdaym zaten 5 ten sonrası gebe kabul ediliyor ama önemli olan yükselme olması kaç gün gecikme ile yaptın ki
Yasmncm Aysimadgdgl ertesi gun degil de iki gun sonraki yukselme onemli o yüzden sorun yoktur tekrar baktırabilirsiniz
masalsii Aysimadgdgl 2 günde bir iki katı yada en az %60’lık bi oranla yükselmesi lazım son testinizden 2 gün sonra tekrar kan verin
bmomsy DelihDelihatun çok haklısın korkmakta tedirgin olmakta ama mecbur yapman gerekiyor hem senin hem varsa bebegin sağlığı için
DelihDelihatun bmomsy yarın tekrar test isteyeceğim kaç olir acaba 2 kat artış derler kaç olursa bi oh derim
bmomsy DelihDelihatun 100lerde Bi değer olması pozitif olur canım Hafta Değer hafta 5-130 hafta 75-2.600 hafta 850-20.800 Bazen geç döllenme değerleri daha yavas yükseltiyor
Esraarse Benim adetim 1 hafta geçtikten sonra 133 dü sonra sağlıklı iki katına çıkarak arttı geç yumurtlama olmuş seninde öyle olabilir