annesininpremsesi 27 ye girdim doktorum yoktu randevu alamıyordum bu hafta içinde aldim ama süreyi kaçırdım mi acaba bilen var mi
cennet_aka27 annesininpremsesi 19 haftalık iken kontrolüm vardı bir ay sonra gel dedi canım bna doktor 23+3 e girince gldecegim su an 21+3 deyim
NilgunHnm annesininpremsesi benim bildiğim 28. Haftaya kadar yapılıyor canım bana özel prof da 26. Haftada yatırırsın dedi 24. Haftaya girdim bugün haftaya memlekete gitcem orda ki hastane de yaptırcam insallah
Fidansvnccm annesininpremsesi 24 de yaptirdm canim gecen hafta devlet hastanesinde gelirken glikozlu su alip gel dediler ama onun kac gr oldugunu doktoruna bj sor ona gore al
annesininpremsesi Tugba12345 saglik ocagi yapmaz diye gitmedim yaa yarin sabah bi gözüksem mi acaba sağlik ocagina
Tugba12345 annesininpremsesi gozük tabi canm yapiyorlar ama aç git ki ugrasma bi daha hemen kan alirlar
Tugba12345 annesininpremsesi kan verdikten sonra eczaneden 50 ml.glikoz aliyosn ama belki senn gittgn saglk ocagnda vardr canm
aylaacetin annesininpremsesi 24 28 arası yapılıyo ilk 50 veya 75lik yaptırır doktorun sonra değerin yüksek çıkarsa 100lük yaptırmanı isticektir o yüzden çıkan sonuçları hemen göster doktoruna
Asliyildirim annesininpremsesi 24-28haftalar arası yapılabiliyor. Yetişmişsin canım 👍🏻 Ben de 26. Haftada yaptırdım
BurcuMasal 28+4üm Çarşamba günü yaptıracağım testi geç mi kalmışım yani doktor aksi bir şey söylemedi.