Aysegulaydogan 20 haftalık oldum boyle şeyler için erken diyorlar gece oldumu uykusuzluktan ölüyorum ama devamlı uyanıyorum sola yatmaktan kolumda ağrıyor ağrısından uyuyamıyorum çözümü olan varmı 😭😭😭
Hilal54 Aysegulaydogan birtane yastık aldin hem iki ayak aranıza hem de karnınıza o zaman daha rahat uyursunuz ya da hamile yastikları var onlardan alın daha rahat
[silindi] Aysegulaydogan bende öyleyim 20.haftadan beri 1 haftadır uyuyamıyorum. Uykum deli gibi var sağa dönüyorum sola dönüyorum yok çok sık sık uyanıyorum. Allah yardımcımız olsun karnımın büyüklüğünden falan da değil ne uyandırıyor anlamıyorum
Aysegulaydogan [silindi] sağa - sırt üstü yatılmazmış ondan hep sola yatıyorum bundan dolayı kolum ağrıyo
[silindi] Aysegulaydogan sırtüstü yatmak zararlı da sağ zararlı değil.doktorum mümkün olduğunca sola yat ama sağ yattığında sıkıntı olmaz dedi.
humanisa Aysegulaydogan cnm bende 30+6 haftalık hamisim ve dediklerini anılarını yasaynlardanim 😧zor zamanlarimiz vala allah yardimcimziolur inslah
Heather Ben daha 15 haftalığım gaz, mide ağrısı gibi nedenlerle sık sık uyanıyorum. Sıklıkla da rüyalar görüyorum değişik değişik. Sabah kafam sepet gibi uyanıyorum😥
selineliz07 Aysegulaydogan 29 haftalik hamileyim ve senin haftandan bu yana guzel bi uyku uyuyamadim bazen zor geciyor hamilelikler canim
Sibel Aysegulaydogan ya benim de horlama sorunum oldu ben gayet iyi yatıyorum eşim yatamıyor baya sıkıntı oluyor yok mu bi çözümü olan bu duruma
Fatmanne Bende gecenin üçünde dördünde kalkıp oturuyorum sabaha kadar üç dört saat uyuyabiliyorum hergün 26 haftalığım