KevserT Esramese aynen ama karnımız burnumuza gelince ne yapacagız onu düşünüyorum şimdi idare ediyoruz da🙈
Deletedmom667 laisa defacto hamile pantolonu lcw hamıle sortu aldım kot.70 tl ıdı tanesı. yaklasık 2 aydır kullanıyorum cok memnunum rahat 👍🏻
Mutluhamis Ya ben defactodan aldım kumaşı fln çok rahat ama lastiğini ne kdr sıkarsam sıkayım yine pantolon belimden düşüyor popo kısmından ve sonra o kumaş başlayan kısım gözüküyor bu konuda aşırı rahatsızım varmı başka yaşayan
BurcuMasal Mutluhamis Defactodan aldığım pantolonda aynı sorunu ben de yaşadım çünkü beli baya düşük durmuyor üstte kayıyor lastik yerinden çeke çeke aynı gün yırttım 🤭
BurcuMasal Ben de lcwdan aldım hem de 2 pantolonu 40 TL’ye fabrika satış mağazası var Sakarya da ailemin yanına gittiğimde alışveriş yapıyorum ordan.Şimdilik 36 beden oluyor çünkü esnek kalıpları çok da rahat ben memnunum
BiDunyaMutluluk laisa evet o pantolondan ben de aldım kilom var karnım daha hiç yok 17 haftalığım. Rahat oluyor ama ben Bi beden büyük aldım çabuk kilo alırım diye şuan biraz bol oluyor 🤦🏽♀️