Sevvaldal 28 haftalik hamileyim ama bebegim yaklasik 1 hafta 10 gun onde gidiyor🙏🧿💙 2 gundur ellerim sismeye basladi ve aciyor😢 bu haftalarda benim gibi olan var mi? Erken degil mi? Bir de yasayanlarin bir onerisi var mi? Canimi acitiyor resmen😢
Mervektk1126 Sevvaldal bende 28 haftalığım iki üç haftadır şişiyorum ellerim ayaklarım idrarda kanda temiz çıktı tuzsuz diyet önerdi doktor ama işe yaramıyo şişceksen naparsan yap şişiyosun😊
Tugbanur Sevvaldal bn de 28 haftadayım daha sismelerim başladı sadece iki akşam önce az biraz ayaklarım şişmişti o kadar
Arbie Sevvaldal benimde ellerim ayaklarım şişiyor hatta ellerimi kapayamıyorum neyi tutsam elimden düşürüp kendimi yaralıyorum😓ki tahlillerde temiz çıktı üstüne birde sağ elimin isaret parmağı kırıldı nasıl yaptım nasıl oldu hiçbir fikrim yok 😓ayaklarım berbat adım attıkça şişiyo varislerde çıktı onlarında ağrısı cabası 😓hayırlısıyla zaman gelıp doğuraak da rahata ersek🙈🙈
Sevvaldal Tugba12345 😢 kacinci haftadasiniz? Benim ayaklarim o kadar degilde ellerim canimi acitiyor😢
Tugba12345 Sevvaldal dusunmek istemiyorm valla tuzu azaltmam konusnda eşim cok baskici ama tuzsuz yiyemiyorm asla
Sevvaldal Tugbanur benim de hic yoktu. Ne olduysa son iki gunde oldu. Ellerim sismeye basladi. Biraz yoruldum ve gerildim bikaç gündür. Ondan mı acaba😳