ilkbahar_23 Samsun’a yeni taşındım tavsiye üzerine Gökhan beye gidiyorum. Allah nasip ederse normal Doğum düşünüyorum ama Gökhan bey sezeryan yanlısıymış bu beni biraz tereddütte bıraktı 🙁 Gökhan bey e gidip normal Doğum yapan var mı aranızda?
Giizem55 ilkbahar_23 bende Samsun’a yeni gelmiştim ilk zamanlar gittim pek memnun kalmadım Tolga şişliye geçtim şimdi çok memnunum canım
Htcnrksalan ilkbahar_23 bende Samsun Anadolu Hastanesi Çiftlik şubesine gidiyorum Özge Piri Mantar doktorum ben çok memnunum canım
Mislimelek ilkbahar_23 ben çok tanımıyorum ama bir arkadaş onun yaptırdığı doğumlarda bebeklerde sıkıntı olabiliyormuş dedi kendide onda yaptı bebeği küveze girdi solunum sıkıntısı falan yaşadı.başka tanıdıklarında da problemler olmuş öyle söyledi. Tabiii herkeste böyle olmuyordur ama kendisi bana önermedi Gökhan beyi . Yinede siz bilirsiniz tabi
ilkbahar_23 Mislimelek aslında memnunum kendisinden ilgili bi Dr ama şu sezeryan olayı kafamı çok kurcalıyor hiç istemiyorum sezeryanı... Bu yorumla daha çok kararsız kaldım şimdi ☹️
Mislimelek ilkbahar_23 dediğim gibi ben başkalarının yalancısıyım eğer devam edecekseniz inşallah biz yanılıyor olalım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
kalbimm canım aynı hastanede op.dr. seher sarı var mükemmell bi doktor. hem normal doğumuda destekliyor.kesinlikle tavsiyemdir. inan güler yüzünden ilgi ve alakasından dikkatinden ne demek istedgmi anlicaksin. yinede karar senin