Boncuk23 Kızlar heyner anne yanı beşik indirime girmiş 608 tl diyor. Benim doğum ekimde nasipse, geçen aylarda 580 tl ye düşmüştü. Ben az biraz daha bekliycem düşsün diye. Alıcak olanlara doğumu yakın tatlı annişlere duyurulur😘💞
Canoglumbenm Boncuk23 aynen canım bende ondan alicam. İndirimleri hep takip ediyorum. Güzel bi indirim olunca alicam inşallah
Canoglumbenm Boncuk23 bayramda 615 tl ye düştü. Şimdi 600 tl olmuş. Diğer indirime 580 filan olur herhdle 😂 beklemedeyim hemen alicam inşallah
Srnkrbrn Boncuk23 kız ben aldım ya dogumum eylül sonu ekim bası neyse nasip değilmiş memnununm ama almak isteyenler düşünmesn alsın 🌸😂
Boncuk23 Asliyildirim canım hepsi burada.com sayfasında, heyner anne yanı beşik yaz google a orda aşağıda hepsiburadanın sayfası çıkıyor zaten,tıkla. Farklı renk seçenekleri de var
Boncuk23 Canoglumbenm sen doğum ne zamana kısmetse canım. Ben 21 haftalığım şuan. Acelem yok bekliycem bende😊
Canoglumbenm Boncuk23 31 haftalığım canım 😊 benim az kaldı inşallah. O yüzden alacağım artık tekrar indirim gelince. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı 💜
Boncuk23 Canoglumbenm amin canım amin sağlıcakla gelsin minik kuşlarımız😊 hepsiburadanın sayfasında haftada bir yada 10 günde bir değişiyor fiyat, takip etmek lazım