Zeynepkbsk 90 günümüz kaldı allah'ıma şükürler olsun kii artik kavusmak istiyorum icimde hergün beni tekmeleyen o küçük adama❤❤💙💙🤦♀️🤲 sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin yavruları..
Elifdikel esra1907 son 97 :) sıcak çok bunaltmaya başladı ayaklarım şişti ayakkabılarım olmuyor ellerim uyuşuyor şükür bu günlerimize sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah :)
esra1907 Elifdikel amin inşallah canım ben ayakkabı giyemiyorum ilk defa ayaklarım böyle alev topu gibi
Ga35 minik_fasulyem_ ya bu istahsizlik tek bende var sanıyodum ne zmn gecer bu bebegim ac kalıo die düsünüp cok üzülüorm 😔 yemek istemiyorm hicbisiy
minik_fasulyem_ Ga35 yok kuzum normal de çok güzel yemk yerdim ama eşim bile ne oldu sana dyr hamile kaldığımdan beri aynı kılomda devam ediyorum hiç almadım
Elifdikel esra1907 işe gidiyorum mecbur kalıyorum ama yeni açık ayakkabılar bakmak zorundayım :) inşallah zaman çabucak geçer
1ogrencianne Askkokuluyavrum şeker testi yaptırdın mı canım kilosu mu önde gidiyor diğer ölçümleri mi?
Askkokuluyavrum 1ogrencianne kilosu önde gidiyor canim ölçümleri normal bütün herşey 26 ile uyumlu ama kilosu önde
Askkokuluyavrum 1ogrencianne sekerim vardı ama kontrol altına aldılar sorun yok suan icin diyete devam dediler ölçümlerim de normal çıkıyor ama bebek iri ne bileyim ya sağlıkla gelsin yavrum
Dorukunannesi95 esra1907 uzulme en azında bebeklerimiz kış bebegi olacak :) sicaklama bunalma pişik derdi olmaz insallah :) hep kış bebegiydi hayalim ev sicak istedigim gibi de sarip giydiririm terleme yapmaz bunalmaz diye:) ben ekim annesiyim daha 143 gunum var nasil gecer zaman
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum bşy olmaz inşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah bizim ki haftasıyla uyumlu dedi çok şükür iyiyiz iki sorunumuz var bir eşim aşağıdaymış normal Doğumu tetikliyor ikincisi kansızlık bu biraz canımı sıkıyor ama bebeğimiz iyi çok şükür 10 gün önce 840 gr dı
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz MasAllah canimmm sağlıkla kucağına al insAllah benimki kilosu yüksek ya maalesef insAllah Doğumda bir sorun yaşamaz yavrum duanı eksik etme
esra1907 Littleprince_smother evet canım ya benimde öyle ilk defa şişmeye başladı normal ozaman herhalde tansiyonuda kontrol altında tutuyorum ama
Askkokuluyavrum Beyazlale evet cnm yüksek çıktı ama diyetle kontrol altına alındı suan şeker ölçümlerim de sorun çıkmıyor diyete devam dedi doktor 😬😬
Burcuaec esra1907 uygulamaya göre 99 ama maks 38. Hafta doğum yapmam lazım (ikiz) 80-85 kaldı gibi ☺️
Deniziimmm prenses_annesiiii çok fena bişey canm ya doğrudur ilk gebeliğimde de oluyordu sol bacak da yine aynı ozamn bilinçsizdim tabi 7 aydan doğuma kadar çektim bakalım Dr yazdım daha cevap alamadım inş uzun sürmez çaresi vardır