Ceyer Acil diş ağrısına evde ne uygulayabilirim😞acile gittim antibiyotik verdi ama aldığımdan beri ağrı iki kat arttı 😭evde napabilirim ?lütfen yardım 😷
Elizanesi Ceyer bebege zarari olmazsa pamuga kolanya damlat 3 4 tane agriyan disine koy onu aninda uyusturuyo canim gecmis olsun😊
Ates007 Elizanesi sakın kolonya yapmayın. Dişi damağı mahvediyor. Rakı koyun gerçekten o daha iyi yapıyor. 1 ay önce çektim bu acıyı ve anca böyle gitti acısı ☹️
Tugcemeyrili Elizanesi geçmiş olsun alt dişlerim sayesinde yemek yiyemiyorum bende çok kötüyüm dişlerim gitti resmen noldu anlamadm dış etlerimde çok ağrıyor siisyiler
Ebrtuna Kuru naneyı sıcak suda beklet demlensın ılıkdktan sonra gar gara yap benım kurtarcım o oldu belkı sızedefaydası olur gecmıs olsn
Ceyer Cellys akşam gittim doktor hamilesiniz film çekemem dedi 39 . Haftadayım antibiyotik verdi ama hiç bir işe yaramadığı gibi ağrısını şiddetlendirdi😭
Beyzakvrkk Ceyer bir fincan sirke bir fincan su koy bir bir çay kaşığıda tuz karıştır 22. Haftamdayım bir buçuk aydır çekiyorum bu karışımı ağrı başlayınca yapıyorum ferahlatıyor az 😕
Cansn Ceyer Karanfil veya yağı. Siyah zeytin, limon tuzlayıp, diş fırçasını döküp tuzu onunla fırçala. Ben bunlar ile geçiştirdi hep ama çektirme gerekiyorsa 6.ayın dolmadan çektir sonra çekemiyorlar. 8.ayımdan sonra çok zorladı dişim beni.
gulbjk Ceyer yarim fincan suya yarim fincan sirke ve birazcıkta tuz ekleyip gargara yapın faydasını göreceksiniz inşallah çok geçmiş olsun
Ceyer gulbjk teşekkür ederim gerçekten sirkeli tuzlu gargaranın faydasını gördüm en azından gece bi kaç saatte olsa uyuyabildim ama sabaha yanağım şiş uyandım ☹️
Cansn Ceyer o kadar kötü ve ileriysen 24 saat açık dişçiye git lokal anestezi yapsınlar. Biraz rahatlatıyor bir kaç saat uyursun en azından. Ben öyle iki defa yaptırdım. Çok geçmiş olsun çeken bilir valla