barslnftmnr Genc yasta anne olanlar nasil da şanslı :) okul,is,kariyer derken evlenmek 28'i buldu :) Rabbim biraz imtihan etti, biraz da öyle gecti zamann kismetse 31 de anne olacağım bende :)
_Merius_ Vet-hek-meri iyi ki de yapmışsın 🧡 benimde şuan ki aklimla yapmak istediğim tek meslek vet hek lik gerçi bende işimi Ultrasupersonik severek yapiyorum ozel eğitim öğretmeniyim çok tatlı bi isim var😊 bizim king charles bir oğlumuz var 4 buçuk yaşında şimdide nasipse dünya tatlısı bi kızımız olacak 🧡
Vet-hek-meri _Merius_ maşallah diyeyim öncelikle kzıına🤗😀 bu arada king charlesleri cok severim cok özel ırklar bence narinler hassaslar insan gibi aynı nazlılar birazda😃 ama kızınla iyi anlaşırlar eminim bende vet hek olmasaydım muhtelemen öğretmen olurdum cok kutsal bi meslek cok cok cok saygı duyuyorum🙏
ValideSultan Vet-hek-meri benimde minik bir kızım var Sakız’ım bal böreğim sırf ona faydalı olmak için veterinerlik okumaya karar vermiştim bir dönem ☺️
_Merius_ ValideSultan benim oğlan 4 yıldır hayatımızda o geldiğinde ben uzuuuun zaman önce öğretmen olmuştum zaten 😊
Vet-hek-meri ValideSultan valla canım cok güzel bi meslek dünyaya yine gelsem yine veteriner hekim olmak isterdim dilsiz meleklerin dilinden anlamak onların yaralarına deva olmak gibisi yok 🤗
Tazeanne0134 Gulzade bende 23 yaşındayım 2 gün sonra 24 olcam 24 yaşının içinde anne olmuş olacam inşallah şuan 8+4 haftalık hamileyim bebeğim ocakta doğacak inşallah
Matmazell Feminel16 yok bende 30a 1 kalayım 😅 ama evet çok genç anne var maşallah biz geç kalmışız canım 😂