Pyemsespyemses111 34 haftalık olucam ama artık doğsun istiyorumresmen çok sabırsızım sizde durumlar nasıl kızlar?
BayanYaman Pyemsespyemses111 al bendende o kadar canım zaman durdu geçmiyor sanki bi an önce alsak artık kucaklarımıza 🤗
sero07 Pyemsespyemses111 bende 35.haftaligim hem korkuyorum hemde sabirsizlaniyorum ogluma kavusmak icin 🙂
Pyemsespyemses111 Sinemeliz yaaa ne güzel son 14 gün ama belli olmaz bence erken gelebilir sonuçta programdaki tarihleri tutmuyorki Doğum
Pyemsespyemses111 BayanYaman evet sağlıklı şekilde artık sancım gelsin işte hastaneye gidiyim falan istiyorum gece sürekli nasıl olucak diye düşünüyorum ☺
Sinemeliz Pyemsespyemses111 tabıkıde canım normal dogum olacagı ıcın her an beklemedeyiz bakalım🤣bizim kız ne zaman gelicek
BayanYaman Pyemsespyemses111 aynen canım bide ilk olduğu için ya sancım gelmezse ya 42. Haftaya kadar bekletirlerse falan hep aklımda bunlar var yaşayıp görcez artık 😊
Pyemsespyemses111 Sinemeliz bnm uygulamada 45 gün kaldı yazıyor ama ben hep kendimi 30 gün içinde kesin olur diye ayarladım nedense 😬
Roses Peki biz napalım daha 130 gün var aşırı sabırsız biriyim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah ☺
seydanurceyhan 36 haftalik hamileyim 28 gun kaldi bende cok sabirsizlaniyorum hem korkuyorym hem merak rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin 🙏
Pyemsespyemses111 seydanurceyhan aminnnn inşallah cnm ama korkma bosver herkes gibi bizde çıkarıcaz bebeği ☺☺👊🏻
seydanurceyhan Pyemsespyemses111 Aynen canim cok dogru dedin rabbim kimseyi oyle brakmiyo bende kendimi oyle telkin ediyorum 🙏
tugba04 Son 20 son gunler hic gecmiyo hemen bi agri sanci girse acaba dogum belirtisimi diye insan heycanlaniyo strese giriyo 😃
zlemAtAcar BayanYaman valla bizimde az kaldı sanki 😍 31+2 olduk. Ama ben hem gelsin artık diyorum hemde allahım Nasıl doğuracağım diyorum. Çok paniğim 😥😥🙈😥🙈😥🙈😥