Smkaya Merhaba hanımlar. 23.haftamdayım. Samimiyetinize güvenerek soruyorum. Vajinada batma yaşayayınınız var mı? Şiddetli derecede bazı günler yaşıyorum doktorumla da paylaşmadım henüz. Paylaşmalı mıyım yoksa normal mi?
Papatyam85 Smkaya 23 cü haftam bitti bugün bayadır yaşıyorum o batmaları ağrıları kalçalarım çok acıyor yatakta sağa sola dönerken cıglık atıyorum resmen magnorm içiyorum ama faydası yok hiç..
Mergulce Smkaya vajinada batma ve sızlamayı yaklaşık 2 aydır çekiyorum.şu anda 26 haftalığım.sebebini bilmiyorum
Skn23 Smkaya 13 haftalık bendede aynı sorun var bende korkuyorum biraz internetten baktım ilk gebelikte olur yazıyor 🙄🙄🙄
Deniz0103 Siz yinede söyleyin tabii ki ama benim de uzun zamandır var bebek baskı yapıyor bu yüzden oluyor diyor doktor uzun zamandır doğum pozisyonunda çünkü.Batma yatınca düzelmezse tehlikeliymiş
Smkaya Benim de kesinlikle sağdan sola dönüşlerim kabus gibi. Elimle yokladığımda ağrıyan batan yeri belirleyemiyorum ama harekette kesinlikle var o ağrı. Batma mı desen ağrı mı desen yani değişik bir şey gerçekten