Bahara Shr68_ canım benim 15. Haftada başladı çok şiddetli olmuyor ama temizlik yapınca ya da fazla yürüyünce ağrımaya başlıyor istirahat edince geçiyor 🙏🏻
TugbaClk Shr68_ 5. Haftalarda başladı yaklaşık 4,5-5 aylık olana kadar şiddetle devam etti şimdi 33 haftalık olduk hareketlerime bağlı olarak ara sıra ağrıyor bugünüme bin şükür 😌
sinemsepci Shr68_ benimde 12.haftadan sonra başladı canım, çok şiddetli bi ağrı değil ama ara sıra kendini hatırlatıyor ☺️
A_S_K Shr68_ Belim sırtım komple omuriliğim sızlıyor. Bazen ağrıdan deli gibi ağladığımı biliyorum. 24. Haftaya yeni girdim. 15. 16. Haftadan beri katlanarak ağrımaya devam ediyor çözüm bulan varsa söylesin 😔
Yesimeliz Bende 17+0 im. Yurudugumde is yaptigimda sik sik oluyor. Bide sandalyede filan uzun sire oturamiyorum
Hllswm 16da basladı 2 hafta sürdü dinlenince hafifledi ama bugün yine basladı 25. Hafta sanırım artık hafiflemez çünkü bel fıtıgım var 😔
Senaben Shr68_ bel agrisi cekmedim. Bgn 35+0 im. Bunu gunde minimum 9.000 adim atmama yoruyorum ama emin degilim
Cnncagman Kızlar kalçanızda da ağrı oluyor mu ya bende oluyor özellikle çok yürüyüp kendimi yorduğumda oturup kalkarken özellikle fena ağrıyor