Nnurmehmet öncelikle çoookk amin kuzum 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim hikayem şöyle; bir düşük yaptım ve düşükten Sonra 8 ay kadar hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. Sebebi Polikistik Over Demişti doktor ama ben öyle olduğunu zannetmiyorum 😂 Sonra tedavi İçin gittik femara verdi 5 gün sabah akşam kullandım, yanında da ek olarak folik asit verdi bitane. 1 hafta Sonra gittik tekrar 3 tane yumurtam büyümüş çatlama sınırına gelmiş ama çatlayıp çatlamayacağından emin olamadığımız İçin, çatlatma iğnesi oldum ve işimizi garantiye aldık. Çok şükür ilk seferde de tuttu, hamile kalabildim 🙏 keşke diyorum 8 ay bekleyeceğime gitseymişim ama nasip işte vaktini bekletiyor Rabbim. Şuan 24 haftamın içerisindeyim. Darısı inşAllah cannım senin başına da olsun en kısa zamanda. Uzun oldu biraz ama kusura bakma 🙈 senden tek ricam kuzumm, tedavini oluyorsan eğer kafana hiç takma. De ki; ben tedbirimi alıyorum Rabbim onaylarsa olacak.” Ben hep böyle düşündüm, olumlu düşünmenin çok faydası olduğunu gördümm. 💙