Milos kızlar bulantilarim başladı baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum ne yapicam sizin başınıza geldi mi ne iyi geliyor yardımcı olun nolur
Deryaad Milos zofer diye bir ilac var biraz pahalı ama kesiyor benimde çok kötüydü ve hiç birsey kesmedi onun haricinde içinde sadece on tane var 5 mg olan 50 kira 8 olan 90 liraydı
Fidansvnccm Milos cubuk naneli seker.Bir de acken midem cok bulaniyor benim ara ara biseyler at agzina iyi gelir
Masalseyhan Canim asitli seyler icme zararli olur bebeğe.. tuzlu şeyler ye yogurt ye gecer 😊 kacinci haftadasin
Fidansvnccm Milos yok canim yemek degilde tuzlu kraker gibi bulantin olmadan bir iki tane yesen olmaz ben oyle basa ciktim
Iremgokce Milos 4.haftada başladı 12 yengiricem daha yeni hafifledi ilaç kullanmama rağmen hiç hafiflemedi doğal tavsiyeler istiyosan herşeyi denemiş biri olarak söylüyorum ne yazıkki hiç birşey fayda etmiyor 😪😪😪😪allah yardımcın olsun 🥴
Tutkukaral Milos neler denedm hic bisey tam gecirmedi ama azaltanlar tuzlu badem ve elma bi deme istersen