Miirayy Merhaba bilge Hastanesi'nde doğum yapanlar yapacak olanlar kontrole gidenler yada duyum alanlar önerilerini paylaşabilirler mi 😍💜
ncbkyaa Miirayy canim orda oturuyorum gitmiyorum oraya ama sadece bi kadın doğumcu varmış o çok iyiymiş hastane nasi bilemem 😊😊postun üstte kalsin
Eyll_kuzu Miirayy hastane çok eski bir hastane devlet hastanelerimizle ordan daha lüks duruyor bence çocuğunuz için ve sizin için en som teknoloji ile donatılmış hastaneleri tercih etmelisin diye düşünüyorum en son o hastanenin içi yıkılıyordu resmen
Esramese Miirayy ben gidiyorm cok cok memnunum oguz beye süper ilgili enerjk doktor nst ucretsz muane 80tl norml dogum 1300 da nolsn 😅😅
Esramese Eyll_kuzu makinalar 6ayda bir yenileniyor teknolijide sorun yok hastanede bina eski sadece ablamla ben oguz beye gidiyorz o dogum yapti cok membun sira bende kardesmde bu hastanede doğdu cengz beyde
Gizemhayal_ Oğuz beyden gayet memnun arkdsm ama cengiz hoca artık çok yaslandıgı için eskisi gibi değilmiş.. ben şahsen avrasya mete hocayı tercih ettim öok çok memnunum muayneMiz yarım saat suruyo çok ilgili
Eyll_kuzu Esramese ben bir sağlıkçı olarak söylüyorum cihazların 6 ayda bir yenilemek gibi bir durumu olmaz kaç bin dolardan başlıyor onlar tabi herkesin tercihi birşey diyemem
Ozlemsel84 Miirayy ben ilk oğlumu orda doğurdum Levent çil vardı o zaman ama iyi güzel bi hastane ilgiliydi ama şimdi nasıl bilmem 😊
Esramese Miirayy ebeler hemşirelerde merhametliler iyiler 1ayim kaldi dogum guzel gectmi nasil oldu onu yazarm artk ablam sezeryandi cnku
Esramese Eyll_kuzu bilgim o sekilde canim yinede kesinlikle oyle diyemem sonucta gozle görmüyoruz tamamen kefil olalm
Melekkirbas Esramese arkadaşim orda doğum yapti çok memnun.serdarbey sanirim cok ilgiliymiş.40gun falan oldu
Miirayy Melekkirbas bende Serdar beye gidiyorum çok memnunum canım arkadaşın normal doğum mu yaptı sezeryan mi canım :)