muyta merhaba hanımlar doktorum 1 ile 17 haziran arası müddet vermişti dogum için sancım gelir diye ama yarın 17 si bende hiçbir belirti yok acaba yarın suni sancı takıp doguma alırmı yarın 40 haftalık olucam
Aysebkr1258 muyta belki bir hafta daha bekleyebilir suni istemezseniz inşallah kendi sancılarınız başlar daha kolay bir Doğum geçirirsiniz 🙏🏻
Zeynepasln muyta Genellikle riskli bi durum yoksa ve devlet hastanesine gidiyorsanız 41. Haftada suni vs ile müdahale ediyorlarlar. Benim de salı son 41 olacaz bakalım hayırlısıyla nasıl olacak bilmiyorum.
Serenulkaya muyta bnmde aynı durumpazartesıye kadar sancın gelmexsse sunı sancı verelım dedi korku heycan hersey var suan bı mucıze olsada sabah kendı sancım baslasa hıc tık yok gıbı 🤲
Serenulkaya Sızınkıde ırı bebek bnmde cuma gunu 3700 du nasıl doguracaz acaba hala bı sancı yokken sadece 3 cm acılmam var
Serenulkaya muyta bol yıru ve sıcak dusta egilip kalkma hateketlerı yap derın nefes alarak cok faydası var bıde hurma
Elikkk Kızlar iki günde bir nstye bagliyorlarmi bende 40+5 teyim çarşamba yatışım yapılacak iki günde bir kontrole gidiyorum