noninoni Merhaba kizlar 19 haftalik hamileyim dünden beri ayaklarim cok sisiyor sizce normal mi? Benim gibi olan var mi?
Yagmurr13 noninoni bende 15 haftalık hamileyim benimde şişiyor bazen. Çok su içmek lazım ödem yapmaması için bide tuz tüketiyorsanız bırakmak lazımmış
meva_ noninoni bi doktorunla görüş canım bide ayaklarını havada tut sarkık durdukca ödem oluşur . Ama tuz ve su eksiklği yapıyor sanırım bide bünyesel de olabilir canım
espalp noninoni sıcaktan canım çoğumuzun öyle. Benim de 24+3 davul gibi ayaklarım. Az önce denizden geldim orda sallandırdım tabi ayakları terlikler zor oldu ayağıma 😂 umursamıyorum ben artık sabır diyorum hepsi geçecek😂
BurcuMasal Bende de olmuştu o haftalarda doktorum magnezyum verdi ve ayaklarını yüksekte tutup dinlenmeye çalış bir de tabi şu dönemde havalardan da oluyor bol su için 😊
melegin-annesi noninoni hemen doktora gidip idrar testi yapmalısın canım protein zehirlenmesinden kaynaklı da şişlik olabiliyor inşallah birşey çıkmaz
Littleprince_smother noninoni bende bugün denizden dönerken şiştiğini fark ettim ilk kez 28 haftalık olduk artık şişiyor 😕
Aycaorhan noninoni ilk bebegimde benimde oldu kilo alımına dıkkat et dedi doktorum tuZu azalt bol su iç bide daha fresh gidalar tuket derim inş gecer
PnrGg noninoni benimde 19da şişmeye başladı tahlil werdim herşey normal çıktı. Sıcak havalar çok etkiliyor. Bazen çok fazla şişiyor bazen az şişiyor ama tamamen gitmiyor yani. Bol su içiyorum mecbur ödem atmak için.