Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum,Allah bir avazda kurtarsın hepinizi 🙏🥰
Arefe günü öğlen saatlerinde kahverengi sümüksü bir akıntım gelmişti internetten baktım nişan. hiç panik yapmadım evimi temizledim duşumu aldım falan.Saat 10 gibi tekrardan sulu bir şekilde kanlı akıntı geldi hastaneye gittim tabi devamıymış hafiften böyle tatlı tatlı ağrılarda var nstye falan girdim sancılar hafif hafif.doktor suyum gelmediği ve aşırı derece ağrım olmadığı sürece hastaneye gitmememi söyledi.tabi kendi doktorum bayram izninde.nöbetçi doktor var.neyse eve geldim sabaha karşı git gide ağrım arttı adet sancısı gibi olmaya başladı.tabi ben psikolojik zannediyorum bi de doktor bana suyun gelmediği sürece gelme dedi aklımda o var hastaneye gitmeye çekindim kendi doktorum olmadığı için.tabi bu süre boyunca kendi doktorum sürekli arıyor soruyor sağolsun.artık bayramın 1.günü öğlene doğru ağrılarım şiddetlendi ben yine sabrettim.sonra 15 Dk bir sancı gelmeye başladı ben yine bekliyorum tabi.eşim artık dayanamadı hastane değiştirmek istedi.gittğim hastanede sancılarımın düzenli geldiği ve her an doğumun başlayacağını öğrendik ve yatış verdiler.açıklık 2 cm.saat 5 di.doğumhaneye aldılar hemen.çok iyiydimm sadece 10 dkda bi sancı geliyor gidiyor.ebelerle sohbet muhabbet doktorla aynı şekilde.sadece ben doğum yapıcam benden başka yok 😊 Orada tv izledim pilates yaptım yürüdüm falan.bi uzanayım dedim böyle içimde birşey pıt etti patladı hissettim sonra şakır şakır suyum gelmeye başladı.asıl sancılar o an başlıyo.böyle tatlı bir ağrı bi anda saniyelere düşmeye başladı ve ben o an kıvrana kıvrana pilates yapmaya devam ettim.suyum patladı saat 8 falandı açıklık 4 cm ve 1 buçuk saat içinde 10 cm oldu ve doğum yapmıştım.saat 21.45 te oğlumu kucağıma verdiler 💕 benim doktorum,doğumumu yapamadı son dakika hastane değiştirdim ama iyi ki öyle olmuş diyorum.çok güzel ilgilendiler.en büyük korkumdu kendi doktorumun olmaması ama çok memnun kaldım.biliyorum çoğu kişi korkuyor korkmayın Allah gerçekten yardım ediyormuş.ben ıkınırken ağlaya ağlaya dua ettim ve bayramda doğum yapmayı çok istemiştim Allah nasip etti.Bebeğini kucağına almayı bekleyen,bebek sahibi olmak isteyen tüm annelere duamı ettim 🙏 Allah tekrardan hepinizin yardımcısı olsun.Hiç korkmayın sadece dua edin oluyo geçiyo🙏🥰