oldedi ultrasonda hareketli görmek için ne yemeliyim??halaaa cinsiyetimizi öğrenemedik göstermiyor kendini
Asliyildirim oldedi tatlı bişeyler. İlla çikolata şart değil ama meyve filan da olur eğer şeker problemin varsa
oldedi gLycn_ evet bişne suyunu çok söyleyen oldu. nedense zararlı diye kalmış aklımda düşük riski yaratır vs. diye ama sanırım 1kereden ne olacak🤷🏼♀️
BirVeraAnnesi35 Aysegullllll kaç dk öncesinden yiyorsunuz ben geçen 1 kg yedim nerdeyse hiç göstermedi😂
gLycn_ oldedi küçük olanlarindan zarar gelmez canim 👍🏻 Zaten fazla olmadigi surece hicbir sey zararli degil aslinda toplum olarak fazla evhamliyiz 🤷🏻♀️
Aysegullllll oldedi kesinlikle tavsiye ederim hatta doktorum ultrason bakınca neden bu kadar hareketli diye gülmüştü 😀
oldedi gLycn_ evet ilk bebek olmasından da kaynaklı pipirikli insanlara gıcık olurdum şuan kendim öyleyim 😣
gLycn_ oldedi hic olma canim akisina birak ne kadar evhamlanirsan o kadar insanin basina geliyor bence. Eskiden insanlar kıtlıktada savaştada cocuk sahibi olmus. Cogu kadin bebegini tarlada dogurmus. Benim tavsiyem hicbir seyi takma ve tadini cikart 👍🏻