Steacher Ben 13+4üm karnım değil de belim ağaç kütüğü gibi kalınlaştı sizlerde ne zaman çıktı minnoşlar 🤰🏼
Mislimelek Steacher valla benim normalde de ilk hamileliğimden kalma biraz göbeğim vardı daha bugün 14+0 olduk şimdiden baya bir göbeğim var öz. yemek yiyince dahada belirginleşiyor 2 kilo aldım şimdilik , gerçi benimkiler ikiz o yüzden mi çabuk çıktı acaba göbeğim🤔
Nur55 Steacher ilk hamileliğimde çıksın biran önce isterdim ve karnım aşırı büyüktü şimdi fotoğraflara bakıyorum da iyi oturup kalkmışım şimdi 10 haftalık hamileyim hiç çıkmasın istiyorum daha 1 sene geçmedi diğer hamileliğimin üzerinden belki ondandır hafif olmayı öyle özlemişim ki tekrar kocaman göbek olmak istemiyorum 🙊
Steacher Sedayt 20ye daha çok var 🙄 bazılarının iç karnı geniş oluyormuş karınları hiç belli olmuyormuş
Steacher Bahara hemen hamile pantolonlarına geçiş yaptınız mı? Ben şu anda normal pantolonlarımı giyiyorum ama miniği rahatsız ediyor muyum diye korkuyorum da :(
Bahara Steacher yok ya ben normaldede pantalon giymiyorum elbise giyerim hep şuandada kayınvalideme gidiyorum kumaş alıp ona diktiriyorum 😂
Steacher Aselelcin rabbim tamamına erdirsin 💞 bende bi yandan hemen karnım çıksın istiyorum bir yandan da istemiyorum 😂 sanırım en istediğim şey minik tekmeleri hissetmek 😍
Aselelcin Steacher amin hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah🥰 bende senin gibiyim hala daha büyüsün istiyorum😁
sevgitekes Steacher ilk bebek 18 de seğirme şeklinde 19 da tam tekmelerini hissettim 😊 çok güzel bir duygu sevinçten aglamistim duygulaniyo insan
anapanda12 26 da belirginleşti 33+6 anca ayva göbüşüm var 😂 daha da büyümesin bu kadrken bile çabuk yoruluyorum sırtım çok acıyor
Steacher Dniiz ya pantolonların kıyafetlerin nasıl peki? Bende bi gariplik var göbek öyle yok ama üst bedenim acayip kalınlaştı kilo da 1,5 kilo aldım. Ama 1,5 kiloya bu kadar kalınlaşma olamaz benim anormal bir durumum var
Dniiz Steacher hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum ben Canım sıkmıyor da daha hiç kilo almadım belki de ondandır ve kusuyorum günde 1 kere
Steacher Naze2151 elbise çok mantıklı önümüz yaz zaten efil efil iyi olur. Pantolonun içinde fenalık geçirmekten çok iyidir :)
Steacher Dniiz demek herkesin bünyesi çok farklı arkadaşım Allah kolaylık versin 15 olmuşsun güde bir kez kusuyorsun kilo almaman çok güzel ama maşallah