Beyazkelebek Kizlar arabayla yolculuk yapmak zorundayım 7.5 aylık hamileyim acaba bi sorunla karşılaşırmıyim yapmış olan varsa yazsın lütfen ve ne gibi seylere ihtiyaç duyarım
Canoglumbenm Beyazkelebek kendi arabanızla gideceksen eğer 1 saatte bir durup 5 dk filan yürümen gerekir canım. Hareketsiz kalmaman lazım yani yolculuk boyunca. Bide tavsiyem ayakkabı giyme terlik giy. Ayakların şişer yolculuktan dolayı
meva_ Beyazkelebek canım her molada dısarı çık ve yürü ayaklarını hava da tut atıştırmalıklar al yanına insallah birşeyin olmaz 🙏🙂
Lindam Beyazkelebek uzun süre oturunca kan pıhtılaşması oluyor o yüzden her bir buçuk saatte bir mola vermelisin ve bel dakika kadar kan dolaşımın için yürümelisin. Düşün tehliken yoksa bunu yapman yeterli
Sengulkrgz Beyazkelebek Hafta sonu 10 11 saatlik yol gidecegim 7 bucuk aylik hamileyim.Benim riskim yoktu.Hamileliğimde yolculuk cok yaptim.Siz kac saatlik yol gideceksiniz?
Slcndereli Beyazkelebek ben yaptım gittigimde 2hün hastanede yattım sonra 3gün evime döndüm kıçıma baka baka
PINARKARA 2 saatten daha uzun hareketsiz kalmayın. 1. ve 3. dönemde pek yolculuk önerilmiyor ama molalarda 5-10 dk lık hareket yeterli olur inş