zeynepsalgarr1 36+6 haftalık gebeyim ve sabah yeşilin en açık tonlarında bi akıntı gördüm, internetten okuduğum kadarıyla idrar enfeksiyonu İle alakalı yazıyor ki kendi doktorum da ilaç vermişti bununla ilgili daha kullanmadım. Yaşayan var mı bu durumu?
bilnazo68o zeynepsalgarr1 30 haftaya giricem bende. Cok acik yesilimsi oluyordu. Bide kasinti vardi bende .fitil kullaniyorm simdi rahatim .ama esimede ilac yazmisti yinede ne olur ne olmaz diye
Songlkmklk zeynepsalgarr1 ben şuan 5. Ayında girdim ve bende ilk ayımdan belli geliyor ve general bölgem de mantar olduğu söylendi aşırı kaşınma ve yanmadan dolayı doktora gittiğimde.. benim akintim da aynı yeşil ve sümüksü bir kivam biraz çok geliyor tabi. Sürekli bir çamaşır değiştirme cabasindayim bakalm daha ne kadar sürecek..
sevval55 zeynepsalgarr1 mantar canım bende olldum köpük köpük yeşil akıntı geliyordu faZlasıyla doktora git fitil ve hap kullandım ama aksatma
zeynepsalgarr1 bilnazo68o 1 fitil bir de toz vermişti kontrol sırasında bunu görmemiştim ama daha kullanmadım ilaçları bugün gördüm. Faydası oldu mu canım
zeynepsalgarr1 Songlkmklk çok şükür kaşınma yanma yok ama hamileliğimin başından beri sağlık ocağında verdiğim tüm idrar örneklerimde ufak ta olsa hep enfeksiyon çıkıyordu
Songlkmklk sevval55 kusma refleksim olduğu için ilk 3 ay vitamini bile zor kullandım hap kullanamıyorum malsf ama fitil de hayatim boyunca hiç kullanmadığım için korku var tabi. Bana mantar olduğunu söylediler ve krem vermişlerdi sadece . Sonuç olarak ne olabilir mesela genetal bölge mantarinda önlem alınmadığı zmn
zeynepsalgarr1 sevval55 çok şükür fazla değil, zaten doktorum bir önceki kontrolde 1 fitil 1 toz vermişti onları kullanıcam bugün
zeynepsalgarr1 deletedmom9494 inşallah bende görürüm canım, bugün kullanıcam. 1 toz 1 fitil verdi sen ne kullanmıştın?
bilnazo68o Esm_Nzm ciprasid canim .hem idrar yolu enfeksiyon iltihap. Tasiyici durumundaymis esim.ben duzeldikten sonra İliski olursa tekrar nüksetmesin dedi
feyzaa34 zeynepsalgarr1 ben doktoruma söyledim yeşil alındım var diye ve bana fitil verdi suyunu temizlesin dedi
Esm_Nzm bilnazo68o ya doktor banada eşin kullansın dedi ama ilaç adı vermedi sadece erkeklerde kullanılan bir ilaç mı ciprasit acaba
zeynepsalgarr1 deletedmom9494 iyi çok şükür, ben ilk defa bugün yaşadım.. verdiği ilaçları kullanıyım umarım geçer
zeynepsalgarr1 bilnazo68o sağol canım, ben fitil dükkanda kalmış gelsin ismine aynı mı diye bakarım.. bir de nasıl uyguladın? Ben yıllardır kullanmadım özellikle hamileyken hiç kullanmadım
guler27smsk_ zeynepsalgarr1 35+6 haftalığım senle ayni durumu yasıyorum çok aşırı akıntı be kasıntı bar bende yarin doktora gidicem cnm sorucam sana yazarım burdan 😊