Bertevc Nar ben Bakırköy Acıbadem’e gidiyorum ve çok memnunum. Doktorumda çok ilgili ve her sıkıntınızı rahatlıkla sorabileceğiniz biri
YagmurDaskn Nar Esenyurt Reyap kesinlikle en iyi hastane bence. Doktorları da çok ilgili. Ben Nereida hanıma gidiyorum ama mesut beyde çok ilgili ☺️
Marinnn Bende 12+4 gunluk hamileyim halaa doktor bulamadim🙄 gittigim bi hastane var fakat hastaneyi begenmiyorum ve doktorun ilgisizliginden devam etmek istemiyorum
Bertevc Marinnn 240 tl veriyorum, tahlillerimi de aile hekimliği yada devlet hastanesinde yaptırıyorum, sadece tarama testini özel olarak yaptırdım
Fatmanurozgr Ben Nisa hastanesine gidyrm ve cok memnunum doktorumdan cok güler yüzlü herseyi güzel Bi seklde anlatyo 🤗
Fatmanurozgr Nar benm gittgm. Doktorun 110 muayene ücreti dgerlern 75miş p. Dr ögrenrm üysi ondan sanrm Asiye hanm ama cok memnunum
Miirayy Nar küçükköy bilge Hastanesi'nde Serdar başaranoğlu şiddetle tavsiye ediyorum çok doktor değiştirdim en son kendisinde karar kıldım kendi telefon numarasını veriyor saat kaç olursa olsun aklınıza takılan sorabilirsiniz asla sıkıntı yapmıyor çok ilgili kendisi muaynedede detaylı anlatıyor herşeyi detaylı kontrol ediyor :) bazen gecede nöbetçi oluyor
Caglaadunya Hakan PEKER’e gidiyorum. Çok memnunum. Özel kliniği var yaklaşık 1-1 buçuk saat sizinle ilgileniyor. Bebeğin her detayını anlatıyor, sizi bilinçlendiriyor. Yenibosna Selenium Retro’da.