Muhammednurihafsa Mnevvr53 kişiden kişiye değişir bence gene şuan cinsiyetımız erkek kızımda olan kıllanma olmadı yemekm konusunda tam tersı oldu mesela ondan ben yınede herkese değişir diye düşünüyorum
Nurecren Cln_bhc123 benimde hem göbüşümde hemde göğüslerimin arasında çıktı oğlum olacak kızımda olmamıştı 😊
Nigdelianne HulyA60 göbek çizgisi kaç haftalıkken oluşuyor acaba yazıyı okuyunca baktım da bende çizgi yok 😄
Zeytinusss Cln_bhc123 canım benimki kiz ama baya tuylendim 😀 birde kol altım ve bikini bölgem resmen karardı artii sivilce oluyor sürekli kıl dönmesi hatta öyle diyeyim 🤔 tamamen hamilelikte olan şeyler bende bunlar
Guzelannee Cln_bhc123 youtubede kağan kocatepenin videoları car sanırım 27 haftalık gebe videosu orda belirtmiş hormonal bişey ama erkek benek bekleyenlerde daha çok görülüyormuş
Nigdelianne Deletedmom381 çizgi kaç haftalıkken oluşuyor acaba yazıyı okuyunca baktım da bende çizgi galan yok 😄😄
Deletedmom381 Nigdelianne Herkeste çıkıyor mu orasını da bilmiyorum hormonsal bir durummuş bu öyle okumuştum. Yaklaşık benim de 12-13 haftalıkken çıkmaya başlamıştı 😊
HulyA60 Nigdelianne vallaa bende tam hatırlayamıcam ama 28 haftadan sonra belirginleşti yukarıya dogru 😁
Naze2151 Cln_bhc123 kızım olacak göbeğim gobeklikten cıktı ağda jilet vs hiçbirşey sürmedim daha fazla artmasın diye ama hal perişan 😂
Ececce Cln_bhc123 kim diyor😂bembeyaz kılsız bi insandım nasıl fışkırdı her yerimden😂 ve kızım oluyor🥰