yesilanne97 Kızlar kızım hiç ama hiç durmuyor, 32 hafta olduk bi an bile durmuyor hiç uyumuyor mu anlamıyorum. Bunun bi anlamı varmıdır bebeğin çok hareketli olmasının
Sengulkrgz yesilanne97 Bende 32+4 um benimde oyle...Doktora sordum bundan sonra daha net ve fazla hissedersin dedi suyu azaldikca daha cok hissedermisiz
bilnazo68o yesilanne97 benmdd oglusum cok hareketli ama gun icinde bi sure uyudugunu farkediyorm .ozellkle gece ve sabaha karsi cok hareketli oluyo uyaniyorum uyuyamiyorm:)
Yadee yesilanne97 canim yeri bol oldugu icindir biz 37+2 olduk hala ayni suyumdan kaynakli benim ama biraz fazla oldugu icin😊😊
yesilanne97 Sengulkrgz günün 90ını uyuyarak geçiriyo diyor uygulamada ama asla öylr değil, hiç hiç durmuyor benim çok hoşuma gidiyor ama merakta etmiyor değilim bi sebebi varmıdır diyr
Sengulkrgz yesilanne97 Sebebi suyu zamanla azaliyor azaldikca hareketlerini daha net hissediyoruz o yuzden...
iremasanceylan Benim kizim da asiri hareketli32haftaligiz.Sabah onun hareketlerine uyaniyorum o derece😄