Kitapsev Arkadaşlar merhaba, 5 haftalık hamileyim doktor ultrasonda rahimde perde oldugunu soyledı düşük ya da erken doğum olabilir dedi. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Rahimde perde olup hiç sorun yaşamayan var mı
Canoglumbenm Kitapsev canım sen sıkma canını. Perde olupta hamileliğini sorunsuz geçiren çok kişi var. Ama ben 2 düşük yaptım bu sebepten ötürü. Ameliyat oldum sonra cnm
bicirinannesi Kitapsev benim de rahimde perde var canım. Ve şuan 31+6 yız Elhamdulillah 🤲🏻 İnşallah senin bebeğin de sağlıkla sana tutunur 🥰🤲🏻
Ozge3747 Kitapsev Perdeden dolayı ameliyat oldum ve perdeyi aldırdım canım. Olmaz değil ama çok riskli bir hamilelik olur senin için, bayağı bir dikkat etmen lazım
Nur95 Bebim cok yakın arkadaşımın rahminde perde vardı ik bebeğini kaybetti ikinci gebeliğindede doktorlar erken doğum yada anne karnında ölüm dedi ama 8 ay sonra doğum yaptı 3500 kg doğdu bebiş sağlıklıda doğdu ama anne kortizon ipne vuruldu sürekli ve suan cok sağlıkı korkma içini ferah tut sen allh yardımcın olsun
Kitapsev Yaklasık 1 yıldır cocuk ıstıyorduk doktor kontrolunde polıp cıktı. Polip ameliyatı oldum Ocak ayında. Doktor Perdeyi nasıl gormez dediler doğuştan olan bişeymiş sanırım😔 Rabbim insallah sorunsuz kucagımıza almayı nasip etsin. İnanın ya sorun yaşarsam diye sevinemiyorum bile