Yenianne_ kızlar 8 gün oldu bugün adetim gecikti cuma kan vermiştim yarın belli olacak sonuç ama şimdi lavaboya girdim resmen pespembe bi leke gelmiş adet kanım böyle olmazki benim nedir bu bilgisi olan varmı 😪
Skn23 Yenianne_ kuzum hamileysen ve kanaman devam ederse hastaneye git olur mu progesteron ilaç verirler
Yenianne_ Poyraz_yusuf Allahım inşallah idrar testlerinde nrgatif çıktı ama adette olmadım ve sol kasığım deli gibi batıyor gögüslerime dokunamıyorum vucudumda hiç olmayan şeyler
Yenianne_ CicekGirayBysl idrarda naktım nrgatif çıktı ama adet olmadım niye anlamadım gögüslerime dokunamıyorum sol kasığım deli gibi batıyor yarın kan sonucunu alcam imiallah vardır rşimi sevindirmek nasip olsun
CicekGirayBysl Yenianne_ inşallah canım rabbim gönlünüze göre versin. Bende de hem göğüslerde aşırı hassasiyet ve kaşıklarda sancı vardı belirti olarak. Güzel haberlerini alırız inşallah
Yasemin345 Yerleşme kanamasi olabilir biraz daha beklersen çıkar 1 hafta sonra tekrar yap testi. İnşallah hamilesindir canımm 🙏 bu arada dinlen bebek rahat tutunsun
Yenianne_ Yasemin345 Allahım inşallah dua edermisiniz eşim uzman çavuş dağda bi umut haber bekliyor 😪
Yenianne_ ikiprensesannesiii benim bütün değerlere bakıcak bide canım ondan snaırım guatr dı vitaminlerdi falan
ikiprensesannesiii Yenianne_ ama gebelik testi ayrı onlar ayrı. Çok sabırsızsan sadece gebelik testi verseydin
ZalovaLeyla Ay inşallah hamilesinizdir. Allah kimsenin kucağını boş koymasın😊 takip edicem postu bi haber bekliyorum sizden.
Dnznrgz @Yenianne_ elisi#4968897 e nabız uygulaması üzerinden kontrol ettiniz mi sonuclari cikmissa orda görünür
Dnznrgz Yenianne_ haklısın bende 3 hafta ilaç kullandıktan sonra korkumdan tsha bakamamistim ama herhalde tekrar bi idrar tahlili yapardim meraktan
Pelin86 Yenianne_ ben olsam yüzkere bakmiştim cumartesiden çikiyor sonuçlar .😀 Rabbim gönlüne göre versin . olmazsada üzülme herşeyin vakti zamani var . ama inşallah vardir .Rabbim isteyen herkese versin