Sera00 Derya0707 çok sevinirim çünkü cok merak ediyorum bu yüzden detaylı ultrasona hemen değil 21-22 . Ci haftalarda gitmek istyrm. Hesabim @vergulesra
Sera00 Derya0707 wallahi öyle ozele gidiyorum ucuz da degil acikcasi ama ultrason aleti berbat dr a da soyledim haklisiniz dedi. Hastaneye bu şikayetimi bildiricem bence bu kadar kazanıp boylesine dandik alet kullanmak cok ayip,yakistiramadim
lilamom Derya0707 cogu ultrasonda var canim renkli doktordan doktora degisiyor bazilari acmiyor🤷🏻♀️ Benim 12 den beri her gittigimizde once siyah beyaz olcumleri yapiyor kendi bakiyor isi bitince renkliyi aciyor biz bebege bakiyoruz video foto cekiyor hep boyle yani 3 foto disindakileri cdye atip veriyor bize
Sera00 lilamom ben ozele gitmeme ragmen her ultrasona girisimde pat kapaniyo alet ve siyah beyaz cok dandik bir alet. Sansima😑
Mlssa Sera00 5 aylıkken bir kez yüzünü yakalayabildik renkli çekmişti doktorum ,zorla tabi😁bizim kız biraz hareketli ama sonraki aylar daha net oluyor. 27.haftada da aldık bu sefer çok netti yüzü büyüdükçe daha güzel görüntü alınıyor☺️
Canoglumbenm Sera00 ben şuan 30 haftalığım yüz fotosu almaya gidicem inşallah ilerleyen haftalarda. Gittiğim hastanede renkli ultrason yokk o yüzden
Deletedmom2 Haftamda ve 23. Haftada aldım bende bu haftaki çok netti birde hiç naz yapmıyor oğlum elini yüzüne koymuş hafif öksürdüm hemen çekti miniğim çok güzel pozlar verdi 😍