Arn1 Seda05 oyyy allah yardımcın olsun canım herkes magnezyum iyi diyor sende iç bende başlıcam bugu tekrar
Seda05 Arn1 sağol canım ya allah hepimizin yardımcısı olsun doktorum verdiğinden beri kullanıyorum ama ilk defa böyle bişey oluyo anlayamadım gitti😔
Edayslm Kumru82 canım benimde cok agrıyor yel gibi giriyor oturunxa kalkamıyorum eşim kaldırıyor bazen çok zor bisey. Cinsiyeti naptın 12.hafta ikili taramada cok ugrastı doktor ama göremedi baldırını görüyorum dedi:)
Kumru82 Edayslm merhaba canım sağlıklı olsunlarda idare edicez artik.ikili tarama testine girdik ama ben cinsiyeti ısrarla sormadım zaten doktorumda üç hafta sonra net sölerim deyince bişey sölemedim.sağlıklı olsunlarda en son cinsiyet öğrenelim dimi :)
Edayslm Kumru82 aynen öyle ama merak ediyor insan işte :) pembemi alayım mavimi diyor:) tost bazlama bunlara dadandım bu ara ceviz falan yiyemiyorum değerlerim iyi ama yinede kötü hissediyorum kendimi.
Kumru82 Edayslm dr banada hamur işi ekmek yeme dedi bende coban salata olsun corba baska bısı ıstemıyorum cevız bende yemıorım aslında hata edioruz cevız bitane muz yemek lazım ama kabızlık ve bulantı öldürüyor beni canım
Edayslm Kumru82 valla ben yiyorum canım hamur işi poca simit falan yeyince mide bulantım olmuyor tok tutuyor. Evet herkes banada ceviz ye diyip duruyor ama içim almıyor işte vinelac diye bi ilaca basladım o düzeltti sanki kabızlıgımı benim