Bestecanyurdu Yaşına göre Çin takvimi cinsiyet doğru olan var mı benim yaşım 22 kasım ayında hamile kaldım kız gösteriyor ama cinsiyet öğrenemedik henüz 😂
Gulsum94 Bestecanyurdu benim tuttu ama doğru olduğunu sanmıyorum çocuğun cinsiyeti belirleyen erkek anne yaşına ayına göre hesaplanması biraz saçma geliyor
crash Büyük ihtimalle rastlantı 🙂)) ama Kendiniz yapmayın otomatik bakın diyorlar bi kuralı varmış sanırım yaşla ilgili. Bir de böyle deneyin otomatik bakalım ne çıkıyor 🙂 http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
Esesli Ben ilk baktığımda erkek çıkıyordu şimdi kız Tarih aynı yaş da değişmeyeceğine göre nasıl oluyor anlamadım
Ipekyuksel Bestecanyurdu benımde hamile kaldığım ay kasım çin takviminde de kız çıkmıştı dün doktor baktı kız tahmininde bulundu ay sonu kesinleşcek 😊
HalimeElifYilmazKurt Bestecanyurdu benm ilk gebeliğimde erkek diyordu oğlum oldu şimdi ikinci yolda onada erkek diyor 🙂
Bestecanyurdu Kızlar ben galiba inanıyorum yaaa 🙄🙄 çünki şu ana kadar akrabalarımdan hemen hemen hepsi tuttu
Oziss Bestecanyurdu takvimde kız çıktı gerçekten bir kızım olacak ama inanmıyorum 🙂 tek inandıgım anne hissediyor cinsiyeti 🙂