ellfffffey Kanuni sultan Süleyman Hastanesi riskli gebelik bölümüne giden varmı memnun olan 20 haftalık dün dr gittiğimde az açılman var dedi yarın kontrole gel dedi serum takıldı napcağımı şaşırdım
Hnfe ellfffffey ben 9 sene once kizima hamileyken 6.qyımda 4.cm.acilmam olmustu doktor ciger gelisitirici igne baska ilaclarda vermisti korkma ilacini yaptim dogum olmaz istedigin kadarda yürü demisti inan doguma kadar yurudum.hic bisey olmadi
ellfffffey Hnfe inşalkah bana da öyle Bişey yaparlar randevu almaya çalışayım oraya gideyim bari belki umut olur
Hnfe ellfffffey 21 haftalik hamileyim 12.haftada siddetli kirmizi kanamam vardi devlet hastanesi umidini kesmisti düşecek diye eve yolladilar umidimi kesmedim baska bir doktora daha gttk fitille bebegim suan 21 haftalik oldu ama tek doktorla kalma baska doktorlarada git
PrenssAnnesiiii Hnfe ne ilacı yapmıştı size acaba benmde 25haftamdan beri 1cm açılmam var 31haftalığım şuan
ellfffffey Doktor dün gece serum verdi özelde açılman var az dedi moralimi yüksek tutmaya çalışsamda kötüyüm ağrımı serum hiç geçirmedi
Zeynep7777777 ellfffffey nasıl ağrıların var rahime dikiş atalım diye bişey söylemedilermi böyle durumlarda dikiş atabiliyolar
ellfffffey Zeynep7777777 yok öyle diyen olmadı altım ağrıyo acıyo belim ağrıyo yatarken bile geçmiyo randevu almaya çalışacak ektim kanuniden gece acilden bakarlarmı ki
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii yatıp kalkmaya devam sıcaklarda olunca daha zor eller ayaklar yanıyo Perşembe kontrole gidicem iyi şeyler duyarım inşaallah sen nasılsın canım
Zeynep7777777 ellfffffey acil de bakarlar tabiki haftanız erken se dikiş için sorun yoksa atarlar mutlaka
PrenssAnnesiiii Zeynep7777777 yatmyorm eskisi kadar genel anlamda dışarıya atıyorm kendimi benimde ayaklar şiş altı alev alev yanıyor yarın kontrolüm var inşşallah bende iyi şeyle duyarım
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii evet evde durdukça bide stres artıyo inşaallah canım çok şükür bu zamanlara geldik daha ilerisini de görürüz inşaallah
PrenssAnnesiiii Zeynep7777777 inşallahh canım ya bnce görürüz Rabbim bu zamanlara getirdi devamını da getirir inş😇
Zeynep7777777 PrenssAnnesiiii inşaallah ya 🤲🏻 Başından beri hep korkulu geçti sonu güzel olur inşaallah