alchn Canım hiç bir sey istemiyor su içen biri değilim 1.5 litre zorla oda önemli oldgu icin içmeye çalışyorum. yemek yeme ise cok az et süt türleri nu yiyemiyorum içemiyorum da bebeğim beslenmiyomu ki zeka gelisimi cok mu etkiler çok korkuyorum 13 haftalık hamileyim . folikast bile kullanamdim ilac kullanmyorum ilc olmsa bile hap seklinde alamıyorum ama cok vicdan yapıyorum
NihanMine alchn bende 12 haftalık hamileyim benimde canım hiç bişey istemiyor son bir haftadır da çok kötü oluyorum baygınlık geçiriyorum falan acillik oldum sonra kendi doktoruma çıktım bağışıklık sistemin düşmüş kilo da almamışsın dedi çok bişey yemene gerek yok az ye sık ye yediğin şeyler de protein olsun dedi bi de oceans plus verdi omega desteği falan doktorunla bi konuş sende bence
smyyedmr54 alchn normal canım, endişe etme. 20 den sonra iştahın düzeliyor 🤗 beni eşim hep doktora şikayet etti, cips yiyorum sadece diye. Doktorum da hep yiyebildigin kadar ye dedi 🤣 20 den sonra zaten sen yemiyorsun, ac gibi ne bulursan yiyorsun
Nazli18 alchn bende öyleydim 13 haftada doktora gittim hatta bebek beslenebiliyor mu diye o da bana sakin ol o seni yer bitirir yine de beslenir şuan çok küçük hatta yoğun bakımda dahi olsan yine de senden beslenir demişti şuan çok küçük bu kadar kafanıza takmayın elinizden geldiğince yemeye çalışın yine de
Nazlisezgin alchn canım üzme kendini doktor bana 20. Haftadan sonra yediklerine dikkat et demişti daha çok küçük senden beslenmiyor 😚
ozgurhayalim Bebek su an yediğinden beslenmiyor canim endiselenme. Gecici bir durum zaten istahsizlik duzene girecektir
Esra3890 Senin haftalarında herkeste aynı şey oluyor iştahsızlık yada bulantı halsizlik hiç bişey yedirmiyor zamanla bundan sonra düzelmeye başlar yemene dikkat edersin ilk 3 ay folik asit şart deniyor keşke kullanabilseydin onun dışında hiç bir vitamin hap bende içmedim içemedim hap kullanamıyorum sadece kan şurubu içiyorum az az sık sık yemeye çalış zamanla düzene girer
Hnfe bende kusmakdan yiyemiyordum 19.haftadan donra duzeldim.ama et yiyemiyrum.tiksindim folik asiti demir ilacini hic birakmadim et yiyemedigim icin doktorum imom tavsiye etti 19.haftadan sonra gecer insalllah sizinde
Skn23 alchn bende senin gibiyim 13 haftalığım en son 3 kilo vermiştim kusuyorum bide o yüzden mide bulantısı yedirmiyor