38+3 haftalığız Salı günü çok az bir şekilde nişanım geldi ve en son 2 cm açıklığım vardı öyle sancılandım ki 5 dk bire düştü sancılarım gece hastahaneye gittik nst’de çok az sancı çıktı bu az ise şiddetlisi nasıl Allah’ım diye gözüm çok korktu 😢 meğer açılmanın sancısıymış doktor istersen yatış vereyim istersen evde çek sancını dedi ben eve geldim salı geceden dün akşam 9’a kadar hiç bir sancım yoktu. Dün gün içerisinde afedersiniz ishal olmuş gibi sürekli lavabodaydım ve 5 dk bir lavaboya gitme ihtiyacı hissediyordum gidiyordum az bir şey geliyor çıkıyorum tekrar geliyor belimde de hafif ağrı vardı. Saat 9 gibi belimde ki ağrı öyle şiddetlendi ki sürekli yürümeye ihtiyaç hissettim sonrasında vajinama yine o beş dk bir bıçak saplanmış gibi sancılar girdi o sancı girdiği an hareket etmek mümkün değil nefesim kesiliyor sanki birde sanki mesanem şişmiş patlayacak öyle baskı hissediyorum 12’ye kadar böyle devam etti sonra duşa girdim belime sıcak su tuttum çömeldim falan çıktım uzandım hala vardı ağrım ama kendimi çok yorgun hissediyordum uyumuş kalmışım gece ara ara uyandım hala ağrı vardı belimde ve hafif vajinamda baskı vardı. Ama şuan iyiyim bir şey yok gibi😐
Benim bu çektiğim ne herkes Doğum sancısı diyor ama bu çoçuk doğmuyor yada Doğum sancısı dedikleri nasıl oluyor sürekli doktorumu da rahatsız etmek istemiyorum her konuda ve en ufak bir sancı da da hastahaneye de gitmek istemiyorum🤦🏻♀️ Bebek kanala inmişmidir açılma olduğuna göre yada böyle daha ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilendirin