masalsii Mrvgns benimde 16 mayıs son regl tarihi😊 12 mayısta 85 ti 14 Mayıs’ta 183 dü Çarşamba tekrar kan verip bir sonraki hafta doktora gideceğim 🙏🏻
Mrvgns masalsii aynı senimle günlerimiz tamamen kan verdiğimiz günler bile ben yarın yine kan vericem değerlerime bakılacak hemde
clmmmmm Habbe bu uygulamada son adet tarihini girip kayıt oluyosun bebegim bölümünde yazar canm kaç haftalık oldugun😊hyırlı olsun
Habbe Aysimadgdgl ben ilk ölçtürdüğümde doktor artık iki günde bir iki katına çıkarak yükselmesi gerekiyor demişti canım iki günde bir ölçtür sende ama galiba senin daha çok yeni ancak yükselir ben adet günü gitmiştim ilk ölçtüğümde sonra adetim 7 gün geçiktiğinde gidince ancak 1000 i geçti
Nur55 Habbe öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Birkaç güne keseyi görürsün diye düşünüyorum değerlerin yükselmiş artık. Kaç haftalık olduğun son adet başlangıç gününden hesaplanıyor 1 ayı geçmiş hamileliğin yani
masalsii Mrvgns ben çarşamba sağlık ocağında vericem ay zaten ilk kanı özelde verdim ikinciyi devlet hast şimdi sağlık ocagı😂 doktor bana vermene gerek yok dedi de ben merak ettim yükselişi o yüzden vericem tekrar
Habbe Arkadaşlar bugün gittim doktora ultrason da kese göründü 4 haftalık görünüyo dedi geç döllenme olmuş olabilr dedi