ezehra Kızlar ya 37 haftadayım. Dün birden ellerime bi ağrı girdi ama sanki ateş tutuyorum elimde sızım sızım sızladı sabaha kadar. Biraz canım sıkıldı stres etkilemiş olabilir mi. Çok korktum ama alev topu gibiydi😱 sabaha geçti biraz ama şuan halen daha biraz var sızı çok korkuyorum bidaha öyle olacak diye 😱🤦♀️
Nur___ ezehra evet sanki bişey kafaya taktı isen de olabilir sona yaklaşmışssın artık zannımca kaygılar
Betusunannsi ezehra bende hep var canim. 35 teyim. Ellerimi kapatamiyorum. Ayaklarim da ayni sekilde. Ayaklarimin altina basamiyorum. Bence hormondan ya da ödemden
Canoglumbenm ezehra ödem filan varmı canım. Yoksa stresten olmuştur büyük ihtimal. Benimde 2 gündür bacağım uyuşuyor oturunca
ezehra Nur___ ay bilmiyorum ama çok kötüyüm gece inip çamur bile sürdüm iyi gelir diye. Gerçekten stres her şeyi çok etkiliyor.
ezehra Betusunannsi ya şiş değil sıcak basmakta değil sanki acı biberin içinde beklemiş gibi ellerim. Ölecektim o sızıdan sanki. Hayırlısı ile bi doğum yapsaydık 🤦♀️
tulinakrep Benim de gece hem ayaklarımda hemde karnımda vardı ağrı karnım alev gibi yanıyordu iç ateşim vardı sanırım şimdi geçti
ezehra tulinakrep benim çok şükür hiç böyle bişey olmamıştı dün ilk defa oldu diyorum ya canımda sıkkındı galiba o mu tetikledi bilmiyorum ama kimseye olmaz inşallah böyle bi acı yok olamaz yani
Betusunannsi ezehra kaşinti var mi peki canim? Bir de bulasiklari elde mi yikiyorsun? Bende kasinti da var. Kolestazdan suphelendik. Yarin test sonuclarim cikacak insallah. Ben bulasiklari yikayinca da agri ve yanma kasinti oluyor 🙈
tulinakrep ezehra oda tetiklemiş olabilir sakin olmak lazım artık haliyle herşey değişiyor ilk defa görünce insan tabi tedirgin oluyor
ezehra Betusunannsi yok bulaşık hiç yıkamıyorum bile 🤗 kaşıntı yok sadece yanıyor sanki diyorum ya ateşe tutmuş gibi kıpkırmızı oldu ellerim. Bende mi gidip tahlil yaptırsam acaba
ezehra Canoglumbenm yok ödem şişme falan olmadı çok şükür diyorum ya şok oldum birden oldu dedim heralde bu sızı öldürecek. Sanırsam gerçekten stres. Dün moralim bozuldu biraz sonrasında oldu demekki artık son şeyler ve vücut tepki vermeye başladı
Canoglumbenm ezehra aynen vücut tepki veriyor canım. Stres yapmamaya çalış. Stres dışa vuruyor zaten. Ya başın ağrır, ya karnın ağrır, seninde böyle olmuş. Moralini yüksek tut cnm. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
ezehra Canoglumbenm aminn inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım 🙏 artık öyle yapıcam son zamanlar zaten mahvetmek istemiyorum 🤦♀️
ezehra tulinakrep evet ya ilk defa ve birden olunca napcağımı şaşırdım akşam soracaktım burdan ama telefonu dahi tutamıyordum 😱