gulsahygt07 12+3 günlükhamileyüm sol göğüs ve karnımdaki sertlik yerini yumuşamaya bıraktı acaba bebeğime bişey mi oldu o kadar kötü hissediyorum ki uyuyamıyorum bebeğim mi öldü acaba
Bahara gulsahygt07 canım endişelenme lütfen bende iki bebek kaybettim 12. Haftada ve göğüs inmesini ona bağlama aslında böyle belde ve kasıkta aynı anda orta derece şiddetli bi ağrı giriyor kalbi durduğunda
Bertevc gulsahygt07 gayet normal ağrınız yoksa, gebeliğin ilk başında vücudunuzun birden hormon değeri yükseldiğinden vücut ona alışma evresinde ve ani bi değişikliğe uğruyor zamanla alışınca yumuşuyor Benimde öyle oldu. 18. Haftadayım hala yumuşak ;)
cicekkkkkk gulsahygt07 bir düşük yapıp ardından 1 hafta sonra hemen hamile kalmış birisi olarak söylüyorum inan ki aynı şeyleri bende yaşadım ufacık bir şeyde endişelendim aslında hiç gerek yokmuş şuan 7 aylığız canım 😊
gulsahygt07 Bahara sizde öyle bişey olmadı mı bende Ağrı yok sadece yumuşama fakçrk ettim çok üzgünüm allah razı olsun cvp verdiğiniz için
Bahara gulsahygt07 göğüsler inip şişebilir zaman zaman sen içini ferah tut çok endişe ediyorsan bi görün yinede doktora 😊🙏🏻
gulsahygt07 Bahara yarın gidicem inş hep rüyalarımda düşük yaptığımı görüyorum kabus haline geldi belki ben vesvese ediyorum elimde değil ama düşük tehtidi olduğu için belki de
EngucluAnne gulsahygt07 canım baya geçmiş üstünden ama gittin mi doktora ben de dün farkettim göğüslerimin yumuşadığını ve içime korku düştü
gulsahygt07 EngucluAnne evet gittim druma sa söyledim endişelenecek bişey olmadığını hormonlarla alakalı olduğunu söyledi