Melek31 ozgeege 2018 de en son seninki yenilenmiş çünkü eşinin yenilenmesi 2019 olacakmış yakalayamamis oyuzden kız canım senden almış ❤🙏🌹
ozgeege Melek31 çok teşekkür ederim canım ben kendimi 2017 hesaplamıştım doğru en son benimki yenilenmiş oluyor 🙈😂 hayırlısıyla gelsinler 😍
ozgeege Melek31 bir de canım bişey daha sorayım mesela 2. gebeliği de çok arası olmadan düşünüyorum şimdi hayırlısıyla canım kızım olacak diğeri de erkek olması için hangi yıl olması gerekiyor 🤔
Melek31 ozgeege 2019 eşinin ki yenileniyor demiştim bu sene olmayacağına göre eşinin diğer yenilenmesi 2023 canım 💙🙏
Ftmemne Melek31 canım bana buraya yazarak hesaplayabilirmisin. Nasıl yaptığını ama anlamak için sana zahmet Anne-23. 02.1987 Baba-oğul 15.03.1981 Sat- 06.02.2019
RabiaYusuf Melek31 onu nasil hesapliyorsunuzki ben internetten baktim rus takvimi kan yenileme yazdim dogum tarihlerini vs girince erkek cikiyor🤷🏻♀️
Melek31 Nazire3333 senin hesaplamayi tekrar yaptım kaynananda var bir hata 😁😁 kimloktekiyle bakıldığında doktorun dediği gbi erkek çıkıyor canım 1978den hesaplayinca
Melek31 RabiaYusuf eşinin senin doğum tarihlerini gün ay yıl olarak yaz bide şom adet tarihini ben bakarım