Ayseklc Merhaba🤗size zahmet olmazsa bizim bebiş içinde bakabilirmisiniz:)) anne :01/10/1985 baba:07/07/1982 adet:14/05/2019 çok teşekkürler şimdiden😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Guzelannee Ayseklc çin takvimine göre kız çıkıyor ama yumurtlamayla alakalı şayet haziranda yumurtlama olmuşsa o zaman kalmışsan erkek mayısta tutmuşsa kız
Guzelannee Melek31 yani ben yapınca ikimizinde 2018 de yenilenmiş gibi görünüyor bu durumda nasıl oluyor ki
Melek31 Guzelannee kan yenilemenin yumurtlamayla hiç bir alakası yok en son kimin kanı yenilenmisse cinsiyette o🌹
Ayseklc Guzelannee merhaba:)Çin takviminde erkek gözüküyor aslında Mayıs ayı,Çin takvimine göre yaşım 34 ya.. Rus takvimini burda gördüm sormak istemiştim ondada erkek diyor bakalım hayırlısı artık:)çok teşekkürler ilginize🤗🌹
Guzelannee Melek31 iyiymiş istatistik yaptın sayılır yüzde kaç tutuyor canım ona göre gebe kalınır bari
Guzelannee Melek31 canım ya mesela ikimizinde kan yenileme 2018 çıkıyor ama o şubat ben aralık dogumluyum böyle olunca ay olarak önde olanın mı tutuyor
Melek31 Guzelannee valla şuana kadar tutmayan onca yorumdan 2__3 kişi var zaten tutmayanlar da da ya ameliyat vs yada kan kaybettirecek bir kaza veya da doğum gunleriyle alakalı ailenin bilebilecegi oynamalar var yorumlara baştan aşağı bakarsan % ini görebilirsin ❤🌹😘
senemmmmm Melek31 hımm olsun yine de bakalım😘 16.10.1989 ben 16.07.1984 eşim 10.04.2019 son adet tarihim
Melek31 Guzelannee evet canım aynen öyle oluyor yenilemeler aynı yıla denk gelmiş olabilir fakat aydan hatta günden bile farkedebiliyor
ae3535 Melek31 Melek31 ornegin sezeryan olduk o ameliyat sayiliyor, hesaplama icin ne zaman normale doner?
MReyhan Melek31 14.02.1993 benim doğum tarihim 30.09.1990 eşimin doğum tarihi 25.02.2019 son adet tarihim
Mucizem91 Melek31 canım banada bak lütfen 😍 benim dogum tarihim = 01.01. 1996 eşimin = 10.06.1991 son adet tarihim = 5 Nisan
Guzelannee Ayseklc inşallah sağlıklı bir oglun olur madrm bir kızında varmış iyi olur benimde iki kızım var doktor erkek dedi çok mutluyuz inşallah değişmez selametle dogar ben 27haftalıgım 😊
Guzelannee Ayseklc inşallah sağlıklı bir oglun olur madrm bir kızında varmış iyi olur benimde iki kızım var doktor erkek dedi çok mutluyuz inşallah değişmez selametle dogar ben 27haftalıgım 😊