Gizemhakan Kızlar yeni doğum yaptım göğüslerim taş gibi çok şükür sütüm var bebegimde gayet güzel emiyo ama uçları o kadar kötü oldu ki ağlayarak emziriyorum dayanamıyorum krem dışında bi öneri verin bana nolur 😢
Babyboymom Gizemhakan cnm ya biraz sabret ne sürsen acır ilk sütümü sürer kurumasını beklerdim ben hep öyle yaparak hiç yara etmedim doğalıda buymuş zaten. Emdikten sonra hemen kapatma açık bırak sütünle kurusun. Krem de sürmemiştim böyle yaparak emzirdim sonrada alıştı zaten
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gizemhakan al bendende okadar agliyorum emzirirken ayva cekirdegi iyi geliyo diyolar ama hic denemedim bi kremim var iyi geliyo ama unuturumda emziririm diye korkuyorum
Geencanne Gizemhakan kesin çözüm gümüş kapaklar canım internete gögüs ucu gümüş kapak yazdıgında çıkıyor 280 tl fiyatı var ama ucundaki yarayı bile hemen iyileştiriyormuş kullanan insanlar hiç krem dahi kullanmadıgını söylüyor
Sonay Gizemhakan doğru emzirmediğiniz için oluyor kahverengi kısmını alacak şekilde emzirin ilk gebeliğimde bende Öyleydim doğru emzirmeyle geçti çok şükğr gebelik hemşirem de oyle Demişti
meltemerdem Gizemhakan Ayva çekirdeği jelinin çok iyi geldiğini duymuştum. 3-4 ayva çekirdeğinin üzerine 4 yemek kaşığı sıcak su koyuyoruz, jel halini alıyor. Hem doğal hem etkili ☺ Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Akshulya Canım bak bi arkadasım tahin alıp yagının cıkmasını beklemiş üste cıkan yagını sürmüş krem bana hiç iyi gelmedi ama bu geçirdi baya yumuşattı demişti bende sımdı tahin alıp yağını cıkarıp kenarda bekleticem doguma hazırlık olsun diye
Lidya Gizemhakan Silikondan memeye takılan başlıklar vardı benim zamanımda emzirirken kullanıyordum böylece bebek memeyi tahriş edemiyordu şimdi varmı bilmiyorum bi araştır istersen
meltemerdem Gizemhakan yarım saat kadar bekletince jel kıvamına geliyor. Emzirmeden öncede güzelce temizlersiniz göğsünüzü, bir de bir krem vardı aslında o da çok etkiliymiş ama doktorunuza da bir danışın derim ben
Akshulya Gizemhakan dene dene hatta ne iyi gelirse unutmazsan aklına benide etiketle söyle zamanı gelınce bende uygulıyım en cok korktugum sey cunku 😀