babymomm Uzimm Allah bir avaz da kurtarsın ben de bugün 39 oldum acılmanız var mı acaba ve bebeğiniz kaç kilo
Caglasmsk Uzimm bende bi ara gün sayiyodum ne ara doğum yapıp 6 ay geçti hic anlamadm. Valla daha dün gibi gerçekten ya🤭
Uzimm Ecmelinannesi Ebru87 Caglasmsk Busrarden babymomm amin kizlar Allah hepimizi bir avaz da kurtarsin hemencecik olsun bitsin 😊
Uzimm Kizlar acilmam henuz yok ama bebegin artik dogmasi gerekiyormus yeni birsey cikmis acilma yapiyormus oda kendi sancini tetikleyip dogurmani sagliyormus bende pek bisey bilmiyorum ama bakalim
Umhn5229 Uzimm benim 39+5 4 cm acılma var ama ilerleme yok ilk dogumdandır diyor hiç sancı yada su gelmesi yok korkarım kendiliğinden gelmicek oglum ben devlette dogum yapıcam da o yüzden sordum böyle bir uygulama yapıyorlar mı
Uzimm Umhn5229 ozelde canim ama bence sor belki devlette de yapiyorlardir sonuçta sezeryan olmak istemeyebilirsin en kotu suni sanci veriyorlar devlette
Erenbatununannesi Uzimm açılma sancı yada bebek kanala inmiş mi sizin. Benimde son 3 ama en ufak Bi belirti yok biz cuma günüme kadar bekleyeceğiz kendi gelmezse o zaman yatış yapılacak..