23Zumra 25agustos kucuk kabin boy valiz hazirladim ama benimkiler sigmadi buyuk ihtimal sirf cantasida alicam yanima gerci eşim herkez bize gulucek diyor sanki oraya tasinicaz diyor ama napim mecbur 😂
Ilkheyecanim 25agustos küçük boy valize kendimin de bebeğiminde bütün malzemelerini koydum hepsini de ayrı ayrı tül keselere koydum karışmasın diye derli toplu oldu iki çanta yük etmeye gerek yok diye düşünüyorum
Arbie Zuhresule trajikomik olmuş ama oldun ne güzel bir anı hem kendiniz hatırladıkça gülersiniz ki çocuklarınıza anlatılcak bir anı hemde baksana biz bile güldük neşelendik🥰🥰
Kvrckanne 25agustos kabin boy valiz alacağım içine kendi ihtiyaçlarımı koyarım kızıma da anne bebek çantasını hazırlamayı düşünüyorum
Sad3c3m 25agustos https://hizliresim.com/Lv2VAz canım bu benimki birde bunun pembe küçük versiyonunu kızımınkiler için diktirdim istersen ucuna ip yada kurdela geçirip büzdürebiliyorsun ama ben kancalı iğneyle tutturdum büzdürünce yer daralıyor diye :)
25agustos Sad3c3m aynen canum güzelmiş. Fermuar da dikilebilir ama daha sonra makinaya atarsın içine çamaşırları koyup da.
titebouille 25agustos Ayrı ayrı hazırladım. Bebeğiminki ona aldığım bakım çantasında. Benimkide küçük bi çantada..
denizoktay 25agustos bebeğin kıyafetlerini anne bebek çantasına koydum kendime de küçük el valizi yaptım spor çantası gibi bir de puset olacak o kadar😊