25agustos Normal zamanda kullanmak için ebebekten anne bebek sırt çantası almıştım ama doğum için düşünmüyordum. Siz doğuma giderken kullanacak mısınız yani bebek için ayrı sizin için ayrı mı yoksa büyük bir valiz mi daha iyi olur acaba
Aysebkr1258 25agustos beneğin kıyafetlerini anne bebek çantasına hazırladım kendimede ayrı bir çanta hazırladım ayrı ayrı olmaları daha iyi bişey lazım olduğunda bebeğinkiler ayrı benimkiler ayrı daha rahat olur
Sad3c3m 25agustos bende valiz hazırladım ama bebeğin ekstra ihtiyaçlarını sırt çantasına koydum göğüs pompası, bebek bezi, ıslak mendil, müslin, ağız bezi falan
Hulyalp 25agustos bavula hazirladim ama bebislerimim herseyini buzdolabi posetlerine ayirarak koydum hatta ustlerini etiketledim ne olduklarina dair cunki dogumda anlayan biri maalesef olamicak esim rahat bulsun versin diye. Herseyim bavulda ani bisey olursa o telasla yoksa evde canta unutabilir.
25agustos Sad3c3m evet bende büyük valizin içine küçük hurç tarzı organizelerden almak da iyi bir fikir
Pregnantmom 25agustos inan abarti degil 3 valizle gideni bile gördüm 🙈 anca sıgıyor ve temiz ütülü kalıyor
Pregnantmom 25agustos tül keseler var ben onlardan aldim takim takim herseyi ayridim keselere koydum 😊
25agustos Pregnantmom ya onun minnak kıyafetleri ne kdar yer kaplar ki diye düşündüm bir an. 😂😂 ama sadece kıyafet değil tabi haklsın
Zuhresule 25agustos canım parça parça hazırlama hepsi bir yerde dursun. Yani unutulabiliyor benim doğumumda eşime şunu şunu alacaksın diye beynine beynine işledim doğuma giderken her şeyi alıp beni evde unuttu 🤷🏻♀️
Arbie Zuhresule ahahhaaha buna çok güldüm işte 😆😆😆😆adamcağızın beynine nasıl işlediysen sadece desiklerini almış😂😂😂😂😂😂
Dilekcelik 25agustos ayrı ayrı çanta yaptım canım inan ole daha rahat oluyor ilk doğumundaysa ole yapmıştım hatta bebeğin ilk kıyafetlerini battaniyeye sardım dogumhaneye ole versinler die hiçbişey aramadık hastanede
25agustos Dilekcelik evet öyle de erkekler nizim kdar serinkanlı olamıyor ben şimdiden söylüyorum şunu şunu alacas diye ama unutacak biliyorum
Dilekcelik 25agustos 39 olduk bu gece ilkindedir ole yapmıştım canım şimdiden arabaya koyduk çantaları arka koltukta sabırsızlıkla bekliyorlar eşim ilkinde koyalım demişti iyiki ole yapmışız çünkü eşim çok panik yapan birisi yoksa unutacakmışız