SeLyy Kızlar idrar yaptıktan sonra kasıklarımda anlık şiddetli bi ağrı oluyor sizde de var mı ? İdrar tahlili yaptırdım temiz çıktı neden olabilir ki .
Sengulkrgz SeLyy Hmm bilmiyorum ama doktora bildirilmesi gerekir diye dusunuyorum.Benim gebelik oncesi idrar sonrasi kasik agrim oluyordu sonra yumurtaligimda kistim oldugunu ve bunun yaptigini ogrenmistim fakat gebelik var sizde belki baska bir durumdur.
Askkokuluyavrum SeLyy benim de enfeksiyondan şüphelendi doktorum ama devam ettiği icin idrar kültürü istedi antibiyotik kullanmaya hemen başlamamak icin 😬 pazartesi yaptırıcamm bakalım sonuç ne cikicak 🙃
Aliyee2 SeLyy Ayni durum bendede var ama bende baya enfeksiyon cikmisti iki ay oncesine kadar hala ondan supheleniyorum 23 haftalik olucaz bu arada
Sengulkrgz Aysebkr1258 Ama canim doktorlar kasik agrilarini gebelikte hafife almamamizi soyluyor.Yani idrardan sonra olmasi sanki biraz garip gibi belki bir peoblem vardir.
SeLyy Sengulkrgz Salı gün randevum var o zaman soracağım mutlaka , sağlık ocağında ki ebeye sordum bebektendir dedi ama çok tatmin olmadım açıkcası
Aysebkr1258 Sengulkrgz idrar tahlilinin temiz çıktığını belirttiği için öyle dedim yoksa enfeksiyon olabilir ama temiz çıkmış 🤷♀️
Sengulkrgz SeLyy yani bilemedim ama dediginiz gibi sali gunu gideceksiniz doktora muhakak soyleyin.Simdi buradakiler ne dese bos bilemeyiz yani ihtimallerle de konusmak yanlis olur.Gecmis olsun🙏