PembeLia Bu bebek arabalarından birisini kullanan, araştıran alan varsa yorumlarını paylaşabilir mi üçüde çok benziyor birbirine ama hangisi daha kaliteli? 🤔
Busozi PembeLia yoykonun tokyo ultimate air travel sistemini aldik cok memnunum. Bebegim dogmadi henuz ama yegenime de kullaniyoruz cok guzel tavsiye ederm 😊
Selhan PembeLia 2aydir araştırıyorum lelebaby aldim daha kullanmaya var ama en iyisi o sanırım e bebekte stoklar yenilenmisti 1hfta icinde ulaştı elime
DilekAydemre PembeLia hepsiburadan sitesinden aldık canım gri renk 😊 dün sipariş verdik birkaç güne gelir inşallah.
PembeLia DilekAydemre Gelir canım inşallah geldiğinde inceleyip kalitesi vs hakkında bilgi verir misin, bende siyah rose olanı beğendim. 😊
PembeLia zytn Yoyko hiç düşünmüyordum ama aklıma yattı baya siyah rose rengini düşünüyorum eğer yoyko alırsam.Gittigidiyorda siyah rose 899
Asli2663 PembeLia oğluşumuz olacak diye siyah aldık resim atılıyor mu buradan bilmiyorum ki bir kurduk annemler resim attım sana da atardım kuzum😄 valla güzel ya diğer arabaların fiyatını bilmiyorum 800 tl ye aldık