Rabiaibrahim0803 valla banada herkes öyle diyordu Nazmiye hanım 37 den sonra bekleriz artık dedi 37 hafta 6 günlük bebeğim doğdu erken doğum riskim falanda yoktu kalp atışından korktu doktor çok şükür bisy olmadan bebeğimi kucagima aldım gerçekten çok memnun kaldım hastaneden de ebelerde çok iyiydi ya Nazmiye hanım da çok iyi davrandı o an acidan hep onlara sığındım ebeler sarıldılar sancilarimda hatta acilmam çabuk olsun diye 2 tane özel iğne yaptılar ama açılma oldu bebeğim gelmedigi için normal olamadım onun ücretini falan hep alırlar diye düşündüm almadılar belden uyuşturma sezeryen oldum onuda ek ücret odemedik sonra benim kanım negatif bebeğimin pozitif onun içinde bana iğne yaptılar oda ücretsizdi logusa şerbeti verdiler odamıza biz kendimiz süsledik organizasyon tutmadim ertesi gün cekimim de vardı ama iptal etmek zorunda kaldım dikiş yerlerimden hareket edemediğim için ama kuaför falan geldi gel yapalım saçını diye istemiyorum canım çok yaniyo dedim kaldı cekimimiz de öyle işte sonuç olarak ben çok memnun kaldım zaten hiç karışan olmuyo aynı odada ben eşim annem ve kayınvalidem kaldık hiç bisy diyen olmadi